Τελευταία νέα

Ο HATTA στο πλευρό της TURSAB

Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), συμπαραστέκεται στον τουρκικό λαό και τους συναδέλφους του, του Συνδέσμου των Γραφείων Τουρισμού της Τουρκίας (TURSAB)…

Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), συμπαραστέκεται στον τουρκικό λαό και τους συναδέλφους του<...>, του Συνδέσμου των Γραφείων Τουρισμού της Τουρκίας (TURSAB) και δηλώνει τα ακόλουθα:

  • Πολλά χρόνια πριν, έχει σαν πρωτοπόρος συνάψει πρωτόκολλο συναδελφικής αλληλεγγύης και συνεργασίας, πολύ πριν “αφυπνιστούν” οι πολιτικές δυνάμεις και επιζητήσουν το αυτονόητο.
  • Ο τουρισμός, κατ` εξοχήν ειρηνικό επάγγελμα, με κοινωνικές, πολιτιστικές και άλλες ευαισθησίες, προάγει την ειρήνη και την φιλία, απαραίτητα στοιχεία για την ευημερία των λαών της ευαίσθητης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου.
  • Καταδικάζει και καταγγέλλει τις τρομοκρατικές ενέργειες που τυφλά έχουν θύματα αθώους πολίτες και σκοπό έχουν την αποσταθεροποίηση της ευαίσθητης περιοχής που ζούμε.
  • Συμπαραστέκεται σε όλες τις προσπάθειες διεθνώς, που σκοπό έχουν την ειρήνη, ευημερία και επίλυση με ήπιο τρόπο των θρησκευτικών, πολιτικών ή άλλων αντιπαραθέσεων.

Σε έμπρακτη απόδειξη των θέσεών του, ο ΗΑΤΤΑ, δια του προέδρου του κ. Γιάννη Ευαγγέλου, που αποχωρεί σε προγραμματισμένη επίσκεψη του στην Κωνσταντινούπολη για την συνέλευση της Ομοσπονδίας τω Γραφείων Τουρισμού των Βαλκανίων της οποίας προεδρεύει, όπου θα συζητηθούν και τα πρόσφατα γεγονότα και οι επιπτώσεις τους στον τουρισμό. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΑΤΤΑ εξουσιοδοτεί τον πρόεδρό του να καταθέσει και στην Τουρκική πλευρά, τις πάγιες ειρηνικές μας θέσεις και την συμπαράστασή μας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024