Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Βουλγαρία αναμένει αύξηση του τουριστικού ρεύματος λόγω γεγονότων στην Τουρκία

Η Βουλγαρία αναμένει αύξηση του τουριστικού ρεύματος λόγω γεγονότων στην Τουρκία

Σημαντική αύξηση του τουρισμού αναμένουν στη Βουλγαρία οι ξενοδόχοι, εκτιμώντας ότι θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους τουρίστες που είχαν προορισμό την Τουρκία. Οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη λειτούργησαν […]

Σημαντική αύξηση του τουρισμού αναμένουν στη Βουλγαρία οι ξενοδόχοι, εκτιμώντας ότι θα αποτελέσουν<...> πόλο έλξης για τους τουρίστες που είχαν προορισμό την Τουρκία. Οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη λειτούργησαν και θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τους τουρίστες. Ήδη χιλιάδες τουρίστες από την Ευρώπη έχουν ακυρώσει τις κρατήσεις τους στην Τουρκία. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Βρετανίας έχουν επισήμως προειδοποιήσει τους πελάτες τους να μην ταξιδέψουν στην Τουρκία.

“Συμπονούμε τους Τούρκους συναδέλφους μας αλλά είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους ξένους τουρίστες στα χειμερινά μας θέρετρα”, δήλωσε εκπρόσωπος των βουλγάρικων ταξιδιωτικών πρακτορείων, δράττοντας της ευκαιρίας. Μόνο την τελευταία εβδομάδα, ο αριθμός των κρατήσεων έχει αυξηθεί σημαντικά.

“Αναμένεται να έχουμε πολύ μεγάλη κίνηση αυτήν την περίοδο”, είπε ο Μπλαγκόι Ραγκίν, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Εστίασης της Βουλγαρίας. Πρόσθεσε επίσης, ότι σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία είναι πλήρη για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε ότι η προσωρινή ίσως αύξηση κάποιων κρατήσεων για τις γειτονικές χώρες της Τουρκίας, δεν αποτελεί μια `ευκαιρία` για τον τουρισμό. Η συνεισφορά των γεγονότων της Κωνσταντινούπολης μόνο θετική δεν είναι για τον τουρισμό της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής. Μην ξεχνάμε ότι για τους μακρινούς προορισμούς, ακόμα και για την Δυτική Ευρώπη, όλη η περιοχή μας θεωρείται ως Ανατολική Μεσόγειος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024