Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕπήλθε συμφωνία για τους νέους αεροδιάδρομους μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

Επήλθε συμφωνία για τους νέους αεροδιάδρομους μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

Υπεγράφη χθες το απόγευμα στο Παρίσι, στο πλαίσιο του ICAO, μεταξύ των αρμοδίων αρχών Ελλάδας και Τουρκίας, η τεχνική συμφωνία…

Υπεγράφη χθες το απόγευμα στο Παρίσι, στο πλαίσιο του ICAO, μεταξύ των αρμοδίων αρχών Ελλάδας και Τουρκίας, η<...> τεχνική συμφωνία (Letter of Agreement) για τους αεροδιάδρομους μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Πάνος Μπεγλίτης.

Η συμφωνία αυτή, διευκρίνισε ο κ. Μπεγλίτης, περιλαμβάνει όλες τις αναγκαίες τεχνικές ρυθμίσεις, οι οποίες αποτελούσαν προϋπόθεση για να καταστούν επιχειρησιακά λειτουργικοί οι νέοι αεροδιάδρομοι, ως αποτέλεσμα της περιοχικής συμφωνίας του ICAO του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη που διασφαλίζει τα συμφέροντα της χώρας και συμβάλλει στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτικών πτήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου, τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024