Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠόλος έλξης η Ελλάδα για τους Γερμανούς τουρίστες

Πόλος έλξης η Ελλάδα για τους Γερμανούς τουρίστες

Με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Βουλής της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και την πολυμελή κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της οποίας ηγούνται, συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο […]

Με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Βουλής της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και την πολυμελή κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της οποίας ηγούνται, συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος<.>.
Ο υπουργός ανάπτυξης κατά την διάρκεια της συνάντησης στα γραφεία του ΕΟΤ, αναφέρθηκε στις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας, στην ένταξη στην Ο.Ν.Ε., στην κρίση στο Κοσυφοπέδιο και τις επιπτώσεις της στην Ελλάδα καθώς και στο μεγάλο αριθμό Γερμανών τουριστών υψηλής ποιότητας που επισκέπτονται τη χώρα μας.
Ο Γερμανός πρόεδρος της Βουλής της Β. Ρηνανίας-Βεσφαλίας τόνισε ότι η Ελλάδα με την ιστορία της και τον πολιτιστικό της πλούτο αποτελεί σημαντικότατο πόλο έλξης για τον μεγάλο αριθμό συμπατριωτών του που επισκέπτονται και φέτος όπως και κάθε χρόνο τη χώρα μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024