Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Gulf Air επεκτείνει τον στόλο της με νέα αεροσκάφη

Η Gulf Air επεκτείνει τον στόλο της με νέα αεροσκάφη

Συμφωνία μακροχρόνιας μίσθωσης για αεροσκάφη υπέγραψε η Gulf Air επεκτείνοντας το μέγεθος του στόλου της από 33 σε 36 αεροπλάνα. Συγκεκριμένα, η Gulf Air θα παραλάβει 2 αεροσκάφη τύπου Airbus, […]

Συμφωνία μακροχρόνιας μίσθωσης για αεροσκάφη υπέγραψε η Gulf Air επεκτείνοντας το μέγεθος του στόλου της από 33 σε 36 αεροπλάνα<...>. Συγκεκριμένα, η Gulf Air θα παραλάβει 2 αεροσκάφη τύπου Airbus, A340 και Α300, ενώ ένα επιπλέον ήδη παραδόθηκε από το εργοστάσιο στην Τουλούζη στα τέλη του Οκτωβρίου. Με την απόκτηση αυτού του αεροσκάφους, η Gulf Air αυξάνει τα Airbus τύπου Α340 σε 10 συνολικά.

“Τα 3 αεροπλάνα θα ξεκινήσουν να προσφέρουν υπηρεσίες στις αρχές του επόμενου χρόνου, ώστε να ανταποκριθούν στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του δικτύου μας, αλλά και την τήρηση των δεσμεύσεων μας όσον αφορά τις καθημερινές ανάγκες και την συχνότητα των πτήσεων”, ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος James Hogan επιβεβαιώνοντας έτσι τις συμφωνίες.

“Λαμβάνοντας υπόψη το ρεκόρ στα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου, περιμένουμε ένα δυνατό κλείσιμο της χρονιάς και σε συνδυασμό με τη σωστή τοποθέτηση μας στην αγορά είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση για το δίκτυο μας αλλά και την εξάπλωση του στόλου κατά τη διάρκεια του δεύτερου χρόνου του προγράμματος αναδόμησης που έχουμε ξεκινήσει. Μολονότι υπήρξε ανάκαμψη μετά τη SARS περίοδο, εμείς είχαμε καλύτερα αποτελέσματα από ότι περιμέναμε και η αγορά συνεχίζει να παραμένει φιλική προς τους αγοραστές. Επιπλέον εμείς σταθήκαμε ικανοί και κάτω από αυτές τις συνθήκες να διαπραγματευτούμε συμφωνίες με πολύ καλούς όρους.”, είπε.

Το αποτέλεσμα αυτών των συμφωνιών για τον Ιούλιο του 2004, θα είναι η εξαγορά μακροχρόνιας μίσθωσης η οποία θα προσθέσει στο στόλο της αεροπορικής εταιρίας δύο καινούργια Α340 και ένα Α320.

“Η εξάπλωση του στόλου μας αποτελεί κομμάτι ζωτικής σημασίας για το στρατηγικό πλάνο αναδόμησης της Gulf Air, η οποία στοχεύει να διπλασιάσει το στόλο της φθάνοντας τα 60 αεροπλάνα μέχρι το 2009” ανέφερε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024