Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈνοπλοι αστυνομικοί εγγυώνται την ασφάλεια στα μεξικανικά αεροσκάφη

Ένοπλοι αστυνομικοί εγγυώνται την ασφάλεια στα μεξικανικά αεροσκάφη

Οι μεξικανικές αρχές αποφάσισαν την περασμένη εβδομάδα να επιβιβάζουν ένοπλους αστυνομικούς στα μεξικανικά αεροσκάφη, υπακούοντας την επιθυμία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Σαντιάγκο Κρέελ. Η […]

Οι μεξικανικές αρχές αποφάσισαν την περασμένη εβδομάδα να επιβιβάζουν ένοπλους αστυνομικούς στα μεξικανικά αεροσκάφη<...>, υπακούοντας την επιθυμία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Σαντιάγκο Κρέελ.

Η απόφαση αυτή, που είχε κρατηθεί μυστική, ανακοινώθηκε την Δευτέρα από το μεγαλύτερο συνδικάτο των Μεξικανών πιλότων. Ο υπουργός διευκρίνισε ότι η παρουσία των ένοπλων φρουρών στα αεροσκάφη είναι αποτελεσματική σε “συγκεκριμένες περιπτώσεις”.

“Δεν θα δεχόμασταν σε καμία περίπτωση ξένους υπαλλήλους –και πολύ περισσότερο ένοπλους– στα μεξικανικά αεροσκάφη. Αυτό το ξέρει καλά η αμερικανική κυβέρνηση” πρόσθεσε ο Κρέελ. Οι αμερικανικές αρχές ανακοίνωσαν την Δευτέρα ότι αποφάσισαν να επιβάλουν στις ξένες αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν δρομολόγια στις ΗΠΑ να διαθέτουν ένοπλους αστυνομικούς εντός του αεροσκάφους, όταν το κρίνουν απαραίτητο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024