Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε οκτώ αεροπορικές εταιρίες απαγορεύθηκε η πτήση στην Μεγάλη Βρετανία

Σε οκτώ αεροπορικές εταιρίες απαγορεύθηκε η πτήση στην Μεγάλη Βρετανία

Δημοσιεύθηκε η `μαύρη λίστα` με τις αεροπορικές εταιρίες, στις οποίες απαγορεύονται οι πτήσεις στη Μεγάλη Βρετανία. Η λίστα περιλαμβάνει τις εταιρίες οκτώ κρατών, μεταξύ των οποίων και η Flash Airlines, […]

Δημοσιεύθηκε η `μαύρη λίστα` με τις αεροπορικές εταιρίες, στις οποίες απαγορεύονται οι πτήσεις στη<...> Μεγάλη Βρετανία. Η λίστα περιλαμβάνει τις εταιρίες οκτώ κρατών, μεταξύ των οποίων και η Flash Airlines, στην οποία είχαν απαγορευθεί και οι πτήσεις πάνω από την Ελβετία, πριν ακόμα πέσει το αεροπλάνο της στην Αίγυπτο.

Όπως μετέδωσε το BBC, απαγορεύονται οι πτήσεις σε όλα τα αεροσκάφη όλων των εταιριών που προέρχονται από την Γουινέα, την Γκάμπια, τη Λιβερία και το Τατζικιστάν. Επίσης, στη `μαύρη λίστα` περιλαμβάνονται οι αεροπορικές εταιρίες:

  • η Star Air και Air Universal της Σιέρα Λεόνε,
  • η Cameroon Airlines,
  • η Albanian Airlines,
  • η Central Air Express του Κονγκό

Η ανακοίνωση έγινε μετά από σχετική ερώτηση βουλευτή της αντιπολίτευσης, προς τον υπουργό Μεταφορών Τόνι Μακνάλτι, ο οποίος υπογράμμισε ότι όσον αφορά στις αερομεταφορές η Βρετανία έχει `αυστηρό σύστημα ασφάλειας`. Αξίζει να σημειωθεί ότι το BBC υποστηρίζει πως δύο αεροπορικές εταιρίες, των οποίων οι πτήσεις απαγορεύθηκαν ή μειώθηκαν δραστικά σε τουλάχιστον μία ευρωπαϊκή χώρα κατά το 2002, εξακολουθούσαν να πετούν από τη Βρετανία στη διάρκεια του 2003. Όμως, τα ονόματα των εταιριών αυτών δεν έγιναν γνωστά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024