Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΘα συνεχισθεί ο αγώνας των κατοίκων των Καλυβίων Αττικής για το δικαίωμα τους στην παραλία

Θα συνεχισθεί ο αγώνας των κατοίκων των Καλυβίων Αττικής για το δικαίωμα τους στην παραλία

Αναβλήθηκε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, για την ερχόμενη Κυριακή 18 Ιανουαρίου, η προγραμματισμένη για χθες συγκέντρωση διαμαρτυρίας του δήμου Καλυβίων Αττικής και των πολιτών κατά του ξεπουλήματος, όπως υποστηρίζουν, […]

Αναβλήθηκε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, για την ερχόμενη Κυριακή 18 Ιανουαρίου, η προγραμματισμένη<...> για χθες συγκέντρωση διαμαρτυρίας του δήμου Καλυβίων Αττικής και των πολιτών κατά του ξεπουλήματος, όπως υποστηρίζουν, της παραλίας στον όμιλο Π. Μαντωνανάκη από το υπουργείο Ανάπτυξης και την ΕΤΑ ΑΕ.

Σύμφωνα με τον δήμο, παρά τη συνεχή και έντονη βροχόπτωση, πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκε επί της λεωφόρου Αθηνών- Σουνίου στο ύψος της εισόδου του ξενοδοχείου “Grand Resort” στο Λαγονήσι, αποκλείοντας για περίπου δυο ώρες τη λεωφόρο. Κάτοικοι και δημοτική αρχή προγραμματίζουν και άλλες μορφές κινητοποιήσεων, προκειμένου, όπως τονίζει, να ακυρωθούν στην πράξη τα συμβόλαια ξεπουλήματος των παραλιών της πατρίδας μας από τα ΕΤΑ ΑΕ σε ιδιώτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024