Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνεργασία του WTTC με την Arabian Travel Market

Συνεργασία του WTTC με την Arabian Travel Market

Η τουριστική έκθεση Arabian Travel Market που διοργανώνεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το World Travel & Tourism Council (WTTC) ήρθαν σε συμφωνία marketing για την κοινή προώθηση των εκδηλώσεων […]

Η τουριστική έκθεση Arabian Travel Market που διοργανώνεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το World Travel & Tourism Council (WTTC) ήρθαν<...> σε συμφωνία marketing για την κοινή προώθηση των εκδηλώσεων τους.

Το WTTC διοργανώνει φέτος το 4ο Global Travel & Tourism Summit στην πόλη Ντόχα του Κατάρ από τις 1-3 Μαΐου, ενώ η Arabian Travel Market διοργανώνεται στον Ντουμπάι στο Dubai World Trade Centre από τις 4-7 Μαΐου του 2004

Σύμφωνα με τον Matt Thompson, διευθυντή της Reed Travel Exhibitions (RTE), που διοργανώνει την Arabian Travel Market, “η συνεργία που προκύπτει από τις δύο αυτές εκδηλώσεις είναι πολύ μεγάλη. Η διοργάνωση του WTTC αποτελεί ένα σημείο συνάντησης των υψηλότερων στελεχών της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, και μαζί με την Arabian Travel Market θα συγκεντρωθεί στην περιοχή του Κόλπου τον προσεχή Μάιο το παγκόσμιο ενδιαφέρον του τουρισμού”.

Στο 4ο Global Travel & Tourism Summit θα παραβρεθούν πολλοί διευθύνοντες σύμβουλοι τουριστικών επιχειρήσεων, περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι, και διάφοροι κυβερνητικοί εκπρόσωποι. Οι ομιλίες θα εστιάσουν στο μέλλον του τουρισμού, ενώ θα υπάρξει συζητήσει μεταξύ των πάνελ και των συνέδρων. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και ξενάγηση στους χώρους του γκολφ στην Ντόχα.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου από το easy Group, ο κ. Akbar Al Baker διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways, ο κ. Edouard Ettedgui διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Mandarin Oriental Hotel, και ο Δρας Michael Frenzel πρόεδρος της TUI AG.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024