Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ξενοδοχείο-κόσμημα για την ξενοδοχειακή βιομηχανία της Μέσης Ανατολής

Νέο ξενοδοχείο-κόσμημα για την ξενοδοχειακή βιομηχανία της Μέσης Ανατολής

Η λειτουργία του Ξενοδοχείου Four Points by Sheraton Kuwait δίνει μία επιβλητική μεγαλοπρέπεια στην καρδιά της ζωντανής πρωτεύουσας του Κουβέιτ. Ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών της […]

Η λειτουργία του Ξενοδοχείου Four Points by Sheraton Kuwait δίνει μία επιβλητική μεγαλοπρέπεια στην καρδιά της<...> ζωντανής πρωτεύουσας του Κουβέιτ. Ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών της είτε για λόγους αναψυχής είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, το Four Points by Sheraton προσφέρει πραγματική μέριμνα στην ξενοδοχειακή βιομηχανία του Κουβέιτ και της Μέσης Αναντολής γενικότερα.

Το ξενοδοχείο εγκαινιάστηκε από την Α.Ε. Υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας, κύριος Abdullah Al Taweel, τον κύριο Abdul Aziz Al Shaya, πρόεδρο της Oriental Hotels Company, ιδιοκτήτριας του Συγκροτήματος Sheraton Kuwait και τον κύριο Philippe Cassis, Αντιπρόεδρο και Διευθυντή για την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Τη θεαματική τελετή παρακολούθησαν σημαντικοί εκπρόσωποι του οικονομικού κόσμου του Κουβέιτ. Ανάμεσά τους ήταν ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος και μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων, Διευθυντές Ξενοδοχείων της εταιρείας Oriental Hotels, ο Πρόεδρος της εταιρείας Al Ghanim International, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Γραφείου Τεχνικής Υπηρεσίας του Κουβέιτ και βασικοί σχεδιαστές.

Με τη λειτουργία του Ξενοδοχείου Four Points by Sheraton Kuwait, οι πελάτες της Sheraton και οι λοιποί επισκέπτες του κράτους του Κουβέιτ, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα τέσσερα διαφορετικά ξενοδοχεία της διεθνούς εταιρείας Starwood που λειτουργούν στο ίδιο μέρος. Αυτά είναι τα ξενοδοχεία της St. Regis, της Luxury Collection, της Sheraton και της Four Points.

Το Ξενοδοχείο Four Points by Sheraton σχεδιάστηκε ειδικά για να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες σε ταξιδιώτες αναψυχής ή επαγγελματικών υποχρεώσεων σε λογικές τιμές. Η φινέτσα και η λεπτότητα του μέχρι πρόσφατα Sheraton Kuwait παραμένει και στο Four Points. Για να πραγματοποιήσει τους στόχους που έθεσε, το Four Points προβάλει ως μία θαυμάσια κατασκευή δίπλα ακριβώς στο Sheraton Kuwait Hotel and Towers, στην καρδιά της πρωτεύουσας του Κουβέιτ και στο Οικονομικό και Εμπορικό Κέντρο του Κουβέιτ. Το κτίριο αποτελείται από 21 ορόφους, 160 δωμάτια και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το Αεροδρόμιο του Κουβέιτ. Οι σουΐτες του ξενοδοχείου ξεχωρίζουν για την εκπληκτική τους αρχιτεκτονική και το στυλ “Art Deco” στον εσωτερικό τους σχεδιασμό. Επιπλέον, οι μοντέρνες και πρακτικές υπηρεσίες του εξασφαλίζουν μία άνετη και αξέχαστη διαμονή.

Το Four Points by Sheraton Kuwait δεν προσφέρει απλά άνετη διαμονή στους πελάτες του αλλά και τη δυνατότητα χρήσης του γυμναστηρίου και άλλων υπηρεσιών, όπως επίσης την παροχή υψηλής τεχνολογίας εργαλεία γραφείου και γρήγορη πρόσβαση στο internet. Το Ξενοδοχείο Four Points συμβάλει επίσης σημαντικά σε αυτό που ονομάζεται Hotel & Entertainment Industry, ενισχύοντας το σημαντικό ρόλο που παίζει ο τομέας αυτός στην οικονομία και την τουριστική προοπτική του Κράτους του Κουβέιτ.

Η λειτουργία του Four Points σηματοδοτεί τα περίπου 40 χρόνια από την ημέρα που πρωτολειτούργησε το Sheraton Kuwait Hotel & Towers. Έπειτα από τόσα χρόνια η Sheraton παραμένει πιστή στην παροχή της τελειότητας. Το Four Points by Sheraton Kuwait υπογραμμίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Sheraton στη Μέση Ανατολή και τη σπουδαία συνεισφορά του στην αγαπητή αυτή χώρα. Όλοι οι πελάτες του Four Points by Sheraton θα απολαμβάνουν την ξεχωριστή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024