Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠρόσκρουση αεροπλάνου με χιόνια στο Ελ. Βενιζέλος

Πρόσκρουση αεροπλάνου με χιόνια στο Ελ. Βενιζέλος

Επιβεβαιώθηκαν οι διαμαρτυρίες πολλών αεροπορικών εταιριών ότι η διάνοιξη με γκρεϊντερ του διαδρόμου του Ελ. Βενιζέλος δεν επέτρεπε στα μεγάλα Airbus να προσγειωθούν με το ατύχημα που έγινε όταν αεροσκάφος […]

Επιβεβαιώθηκαν οι διαμαρτυρίες πολλών αεροπορικών εταιριών ότι η διάνοιξη με γκρεϊντερ του διαδρόμου του Ελ. Βενιζέλος δεν επέτρεπε στα μεγάλα<...> Airbus να προσγειωθούν με το ατύχημα που έγινε όταν αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών μετά την προσγείωσή του στην πίστα του αεροδρομίου και κατά τη διαδικασία τροχοδρόμησής του, προσέκρουσε με το φτερό του σε όγκο χιονιού.

Το αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών, που εκτελούσε την πτήση Λάρνακα-Αθηνών, υπέστη σημαντική τεχνική βλάβη και αφού εξετάστηκε από τους τεχνικούς διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες της πτήσης να περιμένουν να έρθει άλλο αεροσκάφος από την Κύπρο που θα τους μεταφέρει.

Όπως ανακοίνωσαν οι Κυπριακές Αερογραμμές b<>ακυρώθηκαν πολλές πτήσεις τους λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Αττική το Σαββατοκύριακο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024