Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΦτωχή η Ελληνική συμμετοχή στην Arabian Travel Market ’99

Φτωχή η Ελληνική συμμετοχή στην Arabian Travel Market ’99

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΤΜ ’99. Φτωχή παρουσιάστηκε φέτος η Ελληνική συμμετοχή στην έκθεση Arabian Travel Market ’99 που ξεκίνησε σήμερα την λειτουργία της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Ντουμπάϊ, στα Ηνωμένα […]

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΤΜ ’99. Φτωχή παρουσιάστηκε φέτος η Ελληνική συμμετοχή στην έκθεση Arabian<.> Travel Market ’99 που ξεκίνησε σήμερα την λειτουργία της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Ντουμπάϊ<.>, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Αισθητή είναι η απουσία του εθνικού Ελληνικού περιπτέρου,μιας και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού δεν φαίνεται να θεωρεί την έκθεση και την Αραβική αγορά σημαντική για να συμμετάσχει.
Νεα ελληνική συμμετοχή με περίπτερο είναι του Αεροδρομίου των Σπάτων «Ελευθέριος Βενιζέλος»,ενώ περίπτερο έχουν ακόμη οι: Elounda Beach Resorts
Astir Palace
Grecotel Hotels & Resorts
ΔΕΤΑΛΠ (Δημοτική Επιχείρηση Λουτρακίου – Περαχώρας)
Ολυμπιακή Αεροπορία
Μεταξύ των εταιριών που έχουν έρθει ως επισκέπτες είναι οι εταιρίες, Manos Travel System, Intrav, Aldemar κ.α.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για άλλη μια φορά απουσιάζουν από το πρόγραμμα συνεντεύξεις τύπου τόσο για την Ελλάδα όσο και για μεμονωμένες επιχειρήσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024