Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασία της Singapore Airlines με τον Οργανισμό Τουρισμού της Αυστραλίας

Συνεργασία της Singapore Airlines με τον Οργανισμό Τουρισμού της Αυστραλίας

Πρόσφατα, η Singapore Airlines και ο Οργανισμός Τουρισμού της Αυστραλίας συμφώνησαν να συνεργασθούν σε επίπεδο μακροχρόνιου marketing για να αυξήσουν τον αριθμό των επισκεπτών στην Αυστραλία, από την Ασία, την […]

Πρόσφατα, η Singapore Airlines<.> και ο Οργανισμός Τουρισμού της Αυστραλίας συμφώνησαν να συνεργασθούν σε επίπεδο μακροχρόνιου marketing για να αυξήσουν τον αριθμό των επισκεπτών στην Αυστραλία, από την Ασία, την Ευρώπη, και την Αφρική.
Σύμφωνα με το Memorandum of Understanding (MOU), η SIA θα προωθεί την Αυστραλία στην Ασία, στην Ευρώπη και στην Αφρική ως κύριο διεθνή προορισμό. Η συμφωνία περιλαμβάνει ένα εύρος ενεργειών που θα γίνουν από την SIA και τον Οργανισμό Τουρισμού της Αυστραλίας.
Επίσης, η συμφωνία καλύπτει και ένα πρόγραμμα επισκέψεων δημοσιογράφων στην Αυστραλία για να τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον προορισμό.
Η συμφωνία υπογράφθηκε από τον κ. Huang Cheng Eng αντιπρόεδρο marketing και σχεδιασμού της SIA, και από τον κ. John Morse διευθυντή του Οργανισμού Τουρισμού της Αυστραλίας.
Ο κ. Huang Cheng Eng ανέφερε ότι η συμφωνία είναι το αποτέλεσμα μια μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ της SIA και της Αυστραλίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024