Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑλλάζει θέση η Αυστραλία στο θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων

Αλλάζει θέση η Αυστραλία στο θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων

Με τίτλο `Οι Έλληνες κερδίζουν την κούρσα` η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αυστραλίας, Herald Sun, που πέρυσι είχε δημοσιεύσει ιδιαίτερα σκληρή κριτική για την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας τώρα […]

Με τίτλο `Οι Έλληνες κερδίζουν την κούρσα` η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αυστραλίας, Herald Sun, που πέρυσι είχε δημοσιεύσει ιδιαίτερα<...> σκληρή κριτική για την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας τώρα γράφει πως `όλα άλλαξαν`.

Εκ πρώτης όψης, αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Αθήνα μοιάζει με την μεγαλύτερη και ακριβότερη οικοδομή του κόσμου που δεν εμπνέει κανέναν, “Ένα μεγάλο μέρος της πόλης θυμίζει εργοτάξιο με γερανούς που σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι μόνιμοι και δεν χρησιμοποιούνται. Πέντε μήνες πριν τους Ολυμπιακούς και η Αθήνα δίνει την εντύπωση πως έχασε το στοίχημα του χρόνου” υπογραμμίζει ο δημοσιογράφος Leo Schlink για να συμπληρώσει: “Η αλήθεια είναι πως οι Έλληνες κερδίζουν το στοίχημα του χρόνου. Με το δικό τους τρόπο και το δικό τους χρόνο. Υπάρχουν πολλά πραγματικά διαμάντια ανάμεσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν ολοκληρωθεί όπως το στάδιο ιππασίας ή οι εγκαταστάσεις στον Aγιο Κοσμά”. Ο ίδιος συμπληρώνει πως και το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο είναι σχεδόν έτοιμο παρά τις διαφωνίες για το στέγαστρό του υπογραμμίζοντας ότι κατά τους τελευταίους έξι μήνες έχουν γίνει πολλά και σημαντικά έργα. Η αυστραλιανή εφημερίδα σχολιάζει πως είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο που ο κ. Καραμανλής ανέλαβε προσωπικά το θέμα των Ολυμπιακών και υποσχέθηκε ότι και το στέγαστρο Καλατράβα θα είναι έτοιμο στην ώρα του και παρατηρεί πως οι μόνες ανησυχίες είναι τώρα στην φιλοξενία και τις συγκοινωνίες. “Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία”, καταλήγει το ρεπορτάζ, “πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας δεν θα είναι τόσο τέλειοι όσο αυτοί του Σίδνεϊ, αλλά σίγουρα θα ξεπεράσουν αυτούς της Ατλάντα το 1996″.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024