Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑποστολή επιχειρηματιών στην Ιορδανία από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο

Αποστολή επιχειρηματιών στην Ιορδανία από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο

Ελληνική εμπορική αποστολή στην Ιορδανία, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα “περάσματα” προς την αγορά του Ιράκ, διοργανώνει από τις 30 Μαΐου ως τις 3 Ιουνίου το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου […]

Ελληνική εμπορική αποστολή στην Ιορδανία, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα “περάσματα” προς την αγορά του Ιράκ, διοργανώνει<...> από τις 30 Μαΐου ως τις 3 Ιουνίου το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης.

Η αποστολή εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών του επιμελητηρίου για την προώθηση των διμερών εμπορικών σχέσεων, ανάμεσα στην Ελλάδα και τα αραβικά κράτη.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στην αποστολή θα έχουν την ευκαιρία για κατ` ιδίαν επαφές με ομολόγους τους Ιορδανούς επιχειρηματίες και με εκπροσώπους εταιριών εμπορίου, βιομηχανίας, τουρισμού και επενδύσεων, ώστε να εξετάσουν τις ευκαιρίες που ανακύπτουν στην αγορά της Ιορδανίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024