Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Gulf Air καλωσόρισε την πρώτη γυναίκα πιλότο στους αιθέρες της

Η Gulf Air καλωσόρισε την πρώτη γυναίκα πιλότο στους αιθέρες της

Πρόσφατα ο James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Gulf Air, υποδέχτηκε στην εταιρία την πρώτη γυναίκα πιλότο, την Caroline le Cann. Η Γαλλικής καταγωγής Caroline le Cann εντάχθηκε στην […]

Πρόσφατα ο James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Gulf Air, υποδέχτηκε στην εταιρία την πρώτη γυναίκα πιλότο<...>, την Caroline le Cann.

Η Γαλλικής καταγωγής Caroline le Cann εντάχθηκε στην ομάδα της Gulf Air, και θα κυβερνήσει ένα Boeing 767.

Η Caroline ξεκίνησε να ασχολείται με τις πτήσεις στα δεκαπέντε της και αποφοίτησε από ιδιωτική σχολή πιλότων στα δεκαεφτά της. Αφού ολοκλήρωσε το σχολείο σπούδασε μαθηματικά και φυσική στο πανεπιστήμιο. Επίσης πήρε μαθήματα για εκπαιδευόμενους πιλότους στην Βρετανική σχολή στο Πρέστγουικ στην Αγγλία.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Caroline στην ομάδα της Gulf Air. Ελπίζουμε το παράδειγμα της να αποτελέσει προτροπή και για άλλες νέες γυναίκες, να ασχοληθούν και να αντιμετωπίσουν την αεροπορική βιομηχανία σαν μια ενδιαφέρουσα και κερδοφόρα ευκαιρία. Για τον λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει στο Μπαχρέιν ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις και προγράμματα για νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στο πιλοτάρισμα”, δήλωσε εκπρόσωπος της Gulf Air.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024