Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕντείνονται οι επισκέψεις Ιαπώνων δημοσιογράφων στην χώρα μας

Εντείνονται οι επισκέψεις Ιαπώνων δημοσιογράφων στην χώρα μας

Εντείνεται το ενδιαφέρον επίσκεψης της Ελλάδας, των Ιαπωνικών ΜΜΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, για την προβολή του τουρισμού μας και των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004. Δημοσιογράφοι του “Aflo […]

Εντείνεται το ενδιαφέρον επίσκεψης της Ελλάδας, των Ιαπωνικών ΜΜΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, για την προβολή του τουρισμού μας και<...> των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004.

Δημοσιογράφοι του “Aflo Sport”, επισκέφτηκαν, τον περασμένο Φεβρουάριο, την Αθήνα και Ολυμπία, για τη δημοσίευση αρθρογραφίας, 32 σελίδων, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τη ζωή των Ελλήνων, που θα παρουσιαστεί στο τεύχος Ιουλίου/Αυγούστου 2004, του περιοδικού “Hare-Yoho”, κυκλοφορίας 300.000 αντιτύπων.

Δημοσιογράφοι του περιοδικού VIA, επισκέφτηκαν, επίσης, τον περασμένο Φεβρουάριο την Αθήνα, για δημοσίευση τετρασέλιδης αρθρογραφίας, με τίτλο “Catch the World”, στο τεύχος Απριλίου 2004, του περιοδικού που κυκλοφορεί “on board” στα λεωφορεία/limousine buses, από και προς τα αεροδρόμια Narita, Haneda-Tokyo, Yokohama.

Τέλος, τηλεοπτικό συνεργείο EST Co. Ltd., επισκέφτηκε, στις αρχές Μαρτίου, την Αθήνα, τον Πειραιά, τη Σαντορίνη, και την Κρήτη, για το ανοιξιάτικο πρόγραμμα “Sunday Special” του Nippon Television Network Corporation, το οποίο θα αναφέρεται στο ταξίδι της Ελλάδας και τις εντυπώσεις για το θέατρο, τη φιλοσοφία, τη φιλολογία, την ιστορία, του γνωστού στην Ιαπωνία ηθοποιού Tetsuya Takeda.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024