Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτη Θεσσαλονίκη συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Λουτροπόλεων

Στη Θεσσαλονίκη συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Λουτροπόλεων

Σημαντική ανταλλαγή εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε ζητήματα που αφορούν στην αναγνώριση, αξιοποίηση, διαχείριση και προστασία του ιαματικού και θερμαλιστικού φυσικού πόρου…

Σημαντική ανταλλαγή εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε ζητήματα που αφορούν στην αναγνώριση, αξιοποίηση<...>, διαχείριση και προστασία του ιαματικού και θερμαλιστικού φυσικού πόρου έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Λουτροπόλεων (ΕSPA), στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό επισήμανε στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας που “φιλοξένησε” τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ESPA.

Σύμφωνα με τον κ. Τερζίδη, ο Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας προωθεί τη συνεργασία του με τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Λουτροπόλεων με κεντρικές επιδιώξεις την ενημέρωση σε θέματα λειτουργίας των λουτροπόλεων στο εξωτερικό, την ιατρική τεκμηρίωση σε επιμέρους ζητήματα σχετικά με τα οφέλη του ιαματικού φυσικού πόρου και τη δημιουργία ενός δικτύου λουτροπόλεων για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ τους και την παροχής υποστήριξης σε θέματα προώθησης κοινών προγραμμάτων.

Παράλληλα προωθείται η συγκρότηση κοινών επιτροπών που θα ασχοληθούν με συγκεκριμένα ζητήματα αλλά και η ανταλλαγή ιδεών για το ζήτημα των ιδιωτικών επενδύσεων στον τομέα του ιαματικού τουρισμού.

Όλα τα παραπάνω εθίγησαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ESPA αλλά και κατά τη συνάντηση που είχαν οι ξένες αντιπροσωπείες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ESPA με τον κ. Τερζίδη, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και δημάρχους – μέλη του Συνδέσμου καθώς και επιστήμονες της Ελληνικής Θερμαλιστικής Εταιρείας.

Εξάλλου έγινε η προετοιμασία για τη διάσκεψη του ESPA που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 ως τις 23 Μαΐου στη Σλοβακία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024