Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Δήμος της Κω στοχέυει στο «ποιοτικό άλμα» αλλά και στην διασφάλιση της ποσότητας

Ο Δήμος της Κω στοχέυει στο «ποιοτικό άλμα» αλλά και στην διασφάλιση της ποσότητας

Σύμφωνα με συνέντευξη του κ. Γιώργου Σταματάκη, αντιδήμαρχου της Κω και προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων, η Κως στοχέυει στο «ποιοτικό άλμα» και στον ποιοτικό τουρισμό, αλλά πρώτα πρέπει […]

Σύμφωνα με συνέντευξη του κ. Γιώργου Σταματάκη, αντιδήμαρχου της Κω και προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων, η Κως<.> στοχέυει στο «ποιοτικό άλμα» και στον ποιοτικό τουρισμό, αλλά πρώτα πρέπει να διασφαλιστεί η άνοδος του αριθμού των τουριστών.
Στόχος του δήμου είναι η ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και ιδίως η ανάπτυξη της μαρίνας. Ο δήμος της Κω έχει ενοικιάσει τις εγκαταστάσεις από τον ΕΟΤ, και η «Κως Επενδυτική» ΑΕ θα έχει την διαχείρηση. Η εταιρία θα έχει μετοχικό κεφάλαιο 50 εκατ. Η μαρίνα θα είναι ο πυρήνας για τα μεγάλα έργα και στόχος θα είναι το κέρδος το οποίο θα επενδύεται σε άλλα έργα υποδομής.
«Πρώτα μας ενδιαφέρει η εξασφάλιση της ποσότητας των τουριστών», είπε ο κ. Σταματάκης, διότι «έτσι θακρατήσουμε τους επαγγελματίες στην Κω και τον τοπικό πληθυσμό στον τόπο του». Η σπουδαιότητα αυτού του γεγονότος είναι προφανής ιδίως όταν σκεφτούμε ότι υπάρχουν και εθνικά θέματα και προβλήματα στο νησί.
«Έχοντας εξασφαλίσει την ποσότητα, μπορούμε να εστιάσουμε τις προσπάθειες μας στην ποιότητα με εναλλακτικές λύσεις ποιοτικού τουρισμού», πρόσθεσε ο κ. Σταματάκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024