Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤρίτη χρονιά για το Διεθνές Συμπόσιο Γιώτινγκ

Τρίτη χρονιά για το Διεθνές Συμπόσιο Γιώτινγκ

Το τρίτο διεθνές Θαλάσσιο Συμπόσιο με έκθεση και παράλληλο συνέδριο για μεγάλα επαγγελματικά σκάφη (Mega Yachts) θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο νησί του Πόρου μεταξύ 9-13 Μαΐου 2004 με συμμετοχή […]

Το τρίτο διεθνές Θαλάσσιο Συμπόσιο με έκθεση και παράλληλο συνέδριο για μεγάλα επαγγελματικά σκάφη (Mega Yachts) θα πραγματοποιηθεί<...> και φέτος στο νησί του Πόρου μεταξύ 9-13 Μαΐου 2004 με συμμετοχή νέων Mega Yachts. Διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ) και την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου και της Νομαρχίας Πειραιά. Παράλληλα με την έκθεση των σκαφών θα διεξαχθεί συνέδριο για το Yachting, διαγωνισμός Σεφ των σκαφών και πολλά happenings.

Πέρυσι περισσότεροι από 70 προσκεκλημένοι από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη γεύτηκαν την ελληνική φιλοξενία στο όμορφο νησί του Πόρου στα πλαίσια του δεύτερου διεθνούς Θαλάσσιου Συμποσίου για μεγάλα επαγγελματικά σκάφη. Το πρόγραμμα του Συμποσίου περιελάμβανε έκθεση επαγγελματικών σκαφών, περιπτέρων Ελλήνων ναυλομεσιτών στην μαρίνα του Πόρου καθώς και σεμινάρια προς τους διεθνείς πράκτορες τουρισμού αναφορικά με την ισχύουσα νομοθεσία της Ελλάδος στον θαλάσσιο τουρισμό και τα ελληνικά νησιά ως τουριστικό προορισμό για τα επαγγελματικά σκάφη. Οι φιλοξενούμενοι εκπρόσωποι του θαλάσσιου τουρισμού της Ευρώπης και των ΗΠΑ καθώς και οι εκπρόσωποι του ξένου τύπου επισκέφθηκαν τα 30 και πλέον υπερπολυτελή σκάφη που προσφέρονται για αναψυχή από ελληνικές επιχειρήσεις. Όλα τα σκάφη φέρουν την ελληνική σημαία και έχουν πλήρωμα υψηλών προδιαγραφών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024