Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠέντε υπουργεία καλούνται να λάβουν μέτρα για τον μαθητικό τουρισμό

Πέντε υπουργεία καλούνται να λάβουν μέτρα για τον μαθητικό τουρισμό

Συγκεκριμένα μέτρα που θα διασφαλίζουν το επίπεδο των μαθητικών εκδρομών θα αποφασιστούν στη σύσκεψη που συγκάλεσαν για σήμερα το πρωί ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών…

Συγκεκριμένα μέτρα που θα διασφαλίζουν το επίπεδο των μαθητικών εκδρομών θα αποφασιστούν στη σύσκεψη που συγκάλεσαν για<...> σήμερα το πρωί ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης και ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Αναστάσιος Νεράντζης.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετέχουν εκπρόσωποι των υπουργείων Δημόσιας Τάξης, Παιδείας, Τουρισμού και του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης θα ανακοινώσει τα συγκεκριμένα μέτρα που θα εφαρμοστούν άμεσα.

Να υπενθυμίσουμε ότι τι θέμα τις τελευταίες μέρες έχει πάρει μεγάλη έκταση ιδίως μετά από τις συλλήψεις που έγιναν την περασμένη Τρίτη στη Ρόδο τριών ατόμων που κατηγορούνται ότι εκβίαζαν καταστηματάρχες και τους ζητούσαν προμήθεια προκειμένου να τους φέρνουν μαθητές και μαθήτριες για να φάνε ή να διασκεδάσουν στις επιχειρήσεις τους. Οι τρεις συλληφθέντες εργάζονταν στην υπηρεσία ασφαλείας (security) ξενοδοχειακής μονάδας της Ρόδου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024