Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜειωμένη η τουριστική κίνηση για το Πάσχα

Μειωμένη η τουριστική κίνηση για το Πάσχα

Αρκετά μειωμένες είναι μέχρι στιγμής οι κρατήσεις που έχουν γίνει για την περίοδο του Πάσχα, ακόμη και στους δημοφιλέστερους προορισμούς…

Αρκετά μειωμένες είναι μέχρι στιγμής οι κρατήσεις που έχουν γίνει για την περίοδο του Πάσχα<...>, ακόμη και στους δημοφιλέστερους προορισμούς, όπως η Κέρκυρα, οι Κυκλάδες και τα παραθαλάσσια θέρετρα της ηπειρωτικής Ελλάδας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στη Βόρειο Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τόσο των εκπροσώπων των τουριστικών επιχειρήσεων, όσο και των παραγόντων της τουριστικής αγοράς η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων στη διάρκεια του Πάσχα θα κυμανθεί στο 50%, παρά το ότι οι τιμές διατηρούνται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα.

Οι εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου αποδίδουν το υποτονικό ενδιαφέρον αφενός στο ότι φέτος το Πάσχα γιορτάζεται μόλις τη δεύτερη Κυριακή του Απριλίου και αφετέρου στη γενικότερη οικονομική δυσπραγία που υπάρχει στην αγορά.

Ωστόσο θεωρούν ευτυχή συγκυρία το ότι και το Πάσχα των καθολικών είναι την ίδια ημέρα οπότε αναμένουν και ροή επισκεπτών και από το εξωτερικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024