Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΛύσεις ανά Νομό δρομολογεί το υπουργείο Τουρισμού

Λύσεις ανά Νομό δρομολογεί το υπουργείο Τουρισμού

Σε ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων Ενώσεων Ξενοδόχων από τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και άλλες περιοχές της Ελλάδας, η οποία έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο υφυπουργός Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος

Σε ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων Ενώσεων Ξενοδόχων από τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και<...> άλλες περιοχές της Ελλάδας, η οποία έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο υφυπουργός Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν για κάθε Ένωση ανά Νομό και αποφασίστηκε η άμεση δρομολόγηση λύσεων.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ενώ πήραν μέρος εκπρόσωποι των Ενώσεων Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Θάσου, Κοζάνης, Θράκης, Καστοριάς Φλώρινας, Γρεβενών, Μαγνησίας, Ιωαννίνων, Τρικάλων, Κεφαλληνίας, Σποράδων και Αττικής.

Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίηση τους για την άμεση ανταπόκριση που υπήρξε από την Κυβέρνηση, ώστε να προωθηθούν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Ανάλογες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν και με άλλους εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου τις επόμενες μέρες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024