Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημιουργήθηκε Ένωση Ξενοδόχων Νομού Λακωνίας

Δημιουργήθηκε Ένωση Ξενοδόχων Νομού Λακωνίας

Από 30 ξενοδόχους, που αποτελούν και τα ιδρυτικά μέλη, δημιουργήθηκε πρόσφατα στην Λακωνία η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Λακωνίας. Σκοπός της ένωσης είναι η δημιουργία ενός ισχυρού οργάνου που θα προωθεί […]

Από 30 ξενοδόχους, που αποτελούν και τα ιδρυτικά μέλη, δημιουργήθηκε πρόσφατα στην Λακωνία<...> η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Λακωνίας.

Σκοπός της ένωσης είναι η δημιουργία ενός ισχυρού οργάνου που θα προωθεί και θα διασφαλίζει τα συμφέροντα των ξενοδόχων αλλά και θα αναπτύξει ένα κοινό στόχο για την τουριστική του τόσο στερημένου τουριστικά Νομού της Λακωνίας, τόνισε ένα από τα ιδρυτικά μέλη.

Την Τετάρτη 28 Απριλίου 2004, ώρα 13:00 στο Ξενοδοχείο Sparta Inn στη Σπάρτη, θα γίνει και η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα έχει το ρόλο της ιδρυτικής συνέλευσης, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πρώτες εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, η ημερησία διάταξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνει:

  • Ίδρυση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας
  • Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και εκλογής αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, και
  • Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024