Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣεμινάριο σε Ιάπωνες από ΕΟΤ και ΚΟΤ

Σεμινάριο σε Ιάπωνες από ΕΟΤ και ΚΟΤ

Μικρό σεμινάριο, για 50 Ιάπωνες καταναλωτές οι οποίοι σχεδιάζουν να επισκεφθούν την Κύπρο και στην Ελλάδα, πραγματοποίησαν από κοινού ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ΚΟΤ, και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, ΕΟΤ […]

Μικρό σεμινάριο<.>, για 50 Ιάπωνες καταναλωτές οι οποίοι σχεδιάζουν να επισκεφθούν την Κύπρο και στην Ελλάδα, πραγματοποίησαν από κοινού ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ΚΟΤ, και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, ΕΟΤ στο T-Port του Τόκιο.
Οι μελλοντικοί επισκέπτες της Ελλάδας, πέραν της οπτικοακουστικής παρουσίασης και της ενημέρωσης τους για τον τουρισμό, είχαν την ευκαιρία της γαστρονομικής απόλαυσης, των εκλεκτών προϊόντων των δύο χωρών.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μια Ιαπωνίδα, δοκιμάζοντας των Καλαματιανή ελιά μας «ήταν ελιά αυτή που έτρωγα μέχρι σήμερα; Αυτή είναι η πραγματική ελιά»
Ελπίζοντας στα θετικά αποτελέσματα της από κοινού εκδήλωσης, ο ΕΟΤ Τόκιο, ευχαριστεί τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία της τουριστικής βραδιάς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024