Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣυνεχείς επιβραβεύσεις για την Celebrity Cruises και την Royal Caribbean

Συνεχείς επιβραβεύσεις για την Celebrity Cruises και την Royal Caribbean

Ως την καλύτερη εταιρία κρουαζιέρων επέλεξε την Royal Caribbean International η τουριστική εφημερίδα Travel Weekly κατά την απονομή των πρώτων ετήσιων βραβείων των αναγνωστών(First Annual Readers Choice Awards). Την προτίμησή […]

Ως την καλύτερη εταιρία κρουαζιέρων επέλεξε την Royal Caribbean International η τουριστική εφημερίδα<...> Travel Weekly κατά την απονομή των πρώτων ετήσιων βραβείων των αναγνωστών(First Annual Readers Choice Awards). Την προτίμησή τους στην Royal Caribbean έδειξαν περισσότεροι από 2.200 επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι την ξεχώρισαν και ως την καλύτερη εταιρία στην Καραϊβική.

Η βράβευση από την Travel Weekly συμπληρώνει έναν εντυπωσιακό κατάλογο τιμών και διακρίσεων που αποδόθηκαν στη Royal Caribbean International το 2003. Η εταιρία συνολικά αναγνωρίστηκε από τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και ταξιδιώτες για την ποιότητα που παρουσιάζει στους τομείς των θαλάσσιων προγραμμάτων, σχεδίου σκαφών, οικογενειακών διακοπών, ψυχαγωγίας, διατροφής τεχνολογίας και της υποστήριξης που τυγχάνει από τους τουριστικούς πράκτορες.

Μία ακόμη σημαντική διάκριση για τον όμιλο της Royal Caribbean Cruise Lines (RCCL) αποτελεί η κατάταξη της Celebrity Cruises – για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο- στην πρώτη θέση της λίστας με τα κορυφαία κρουαζιερόπλοια, με χωρητικότητα από 1500 άτομα και πάνω, στο ετήσιο “Best Cruise Ships in the World” που περιέχεται στο τεύχος Φεβρουαρίου 2004, του έγκυρου και μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικού Conde Nast Traveler.

Συγκεκριμένα, 7 πλοία της Celebrity επιλέγηκαν μεταξύ των 10 κορυφαίων με το Constellation να φιγουράρει στην πρώτη θέση, αποσπώντας την υψηλότερη βαθμολογία(89,1) στην κατηγορία των μεγάλων πλοίων. Το Summit κατατάχθηκε δεύτερο στη γενική βαθμολογία, αλλά πρώτο όσον αφορά στην εξυπηρέτηση και το Century απέσπασε την πρωτιά στην κατηγορία διατροφή.

Τα Infinity, Mercury και Galaxy κατάλαβαν την πέμπτη, έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα, ενώ το Millennium κατατάχθηκε ένατο. Κριτήρια για τη φετινή επιλογή από τους 32.000 συνδρομητές του περιοδικού ήταν τα εξής πέντε: δρομολόγια, πλήρωμα-υπηρεσίες, καμπίνες-σχεδιασμός, τροφή-γεύματα και δραστηριότητες-εκδρομές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024