Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε στάση εργασίας ξεκίνησε το υπουργείο Τουρισμού την λειτουργία του

Με στάση εργασίας ξεκίνησε το υπουργείο Τουρισμού την λειτουργία του

Στάση εργασίας πραγματοποίησαν χθες οι 60 περίπου υπάλληλοι του νεοσυσταθέντος υπουργείου Τουρισμού, που πρόσφατα μετατάχθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης, επειδή δεν θα λαμβάνουν πλέον το επίδομα από τον ειδικό λογαριασμό […]

Στάση εργασίας πραγματοποίησαν χθες οι 60 περίπου υπάλληλοι του νεοσυσταθέντος υπουργείου Τουρισμού, που<...> πρόσφατα μετατάχθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης, επειδή δεν θα λαμβάνουν πλέον το επίδομα από τον ειδικό λογαριασμό πετρελαιοειδών του υπουργείου Ανάπτυξης, που κυμαίνεται μεταξύ 230 και 330 ευρώ.

Ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού αναφέρει ότι με τη σύσταση του νέου υπουργείου και την ενσωμάτωση της πρώην Γενικής Γραμματείας Τουρισμού του Υπουργείου Ανάπτυξης στο υπουργείο Τουρισμού είναι εύλογο να πάψει να χορηγείται το επίδομα αυτό από το υπουργείο Ανάπτυξης. Παρόλα αυτά τονίζει ότι θα υπάρξει εναρμόνιση των επιδομάτων για όλους ανεξαίρετα τους υπαλλήλους του υπουργείου χωρίς διακρίσεις και προνομιακές ή ευνοϊκές μεταχειρίσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024