Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο υπουργείο Τουρισμού θα υποστηρίξει τις διευθύνσεις εξωτερικού του ΕΟΤ

Το υπουργείο Τουρισμού θα υποστηρίξει τις διευθύνσεις εξωτερικού του ΕΟΤ

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε συνάντηση εχθές Τρίτη 20 Απριλίου 2004, με τους διευθυντές των Γραφείων Τουρισμού της Περιφέρειας, παρουσία και του υφυπουργού Τουρισμού κ. Αναστάσιου Λιάσκου

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε συνάντηση εχθές Τρίτη 20 Απριλίου 2004, με τους διευθυντές<...> των Γραφείων Τουρισμού της Περιφέρειας, παρουσία και του υφυπουργού Τουρισμού κ. Αναστάσιου Λιάσκου.

Ο υπουργός Τουρισμού υπογράμμισε στους διευθυντές της Περιφέρειας, ότι με την ίδρυση του νέου Υπουργείου θα συνδεθούν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας με συγκεκριμένο πλαίσιο με το Υπουργείο Τουρισμού ώστε να βοηθηθεί η αποστολή τους και να υποστηριχθεί αποτελεσματικότερα το έργο τους.

Επίσης, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι πρέπει οι υπηρεσίες να γίνουν πιο ευέλικτες, να παταχθούν φαινόμενα γραφειοκρατίας, ενώ ζήτησε από τους διευθυντές να υποβάλλουν άμεσα υπομνήματα με προτάσεις, ώστε να αναβαθμιστεί ο ρόλος τους και η αποστολή τους.

Ξεκινάει η περιοδεία του υπουργού

Ο υπουργός Τουρισμού ξεκινά σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου κύκλο επισκέψεων σε επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς, με στόχο να ενημερωθεί για την πορεία της τουριστικής κίνησης και να ανταλλάξει απόψεις με τους αρμόδιους φορείς και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρώτος σταθμός θα είναι σήμερα το Ηράκλειο της Κρήτης και θα ακολουθήσουν η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Θεσσαλονίκη. Ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί και τις Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων των παραπάνω περιοχών.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης ο υπουργός Τουρισμού θα έχει σήμερα στις 11:00 το πρωί σύσκεψη με φορείς στην Περιφέρεια (αίθουσα Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων, Πλατεία Κουντουριώτου). Στις 13:30 θα επισκεφθεί το ΤΕΕ “ΞΕΝΙΑ ΗΛΙΟΣ” (Κόκκινο Χάνι) και στις 15:00 το Εκπαιδευτήριο ΑΣΤΕΑΝ στην περιοχή Ξηροκάμπου Αγίου Νικολάου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024