Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτο 9ο Τουριστικό Πανόραμα η Νομαρχία Πειραιά

Στο 9ο Τουριστικό Πανόραμα η Νομαρχία Πειραιά

Με στόχο την τουριστική προβολή της ευρύτερη περιοχής, η Νομαρχία Πειραιά, συμμετέχει και φέτος στο 9ο Τουριστικό Πανόραμα, που θα ανοίξει τις πύλες του σήμερα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Οργανισμού […]

Με στόχο την τουριστική προβολή της ευρύτερη περιοχής, η Νομαρχία Πειραιά, συμμετέχει<...> και φέτος στο 9ο Τουριστικό Πανόραμα, που θα ανοίξει τις πύλες του σήμερα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Στο περίπτερο της Νομαρχίας Πειραιά θα διανέμεται οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό, με χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς δήμους.

Το υλικό περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό πολύπτυχο φυλλάδιο για κάθε νησιωτικό δήμο και άλλο ένα για τους ηπειρωτικούς δήμους της Νομαρχίας. Σε κάθε φυλλάδιο υπάρχει χάρτης της περιοχής, γενικές πληροφορίες και ιδιαιτερότητες, αλλά και στοιχεία για την ιστορία και την αρχιτεκτονική κάθε περιοχής. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες για πολιτιστικές εκδηλώσεις, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και διασκέδασης, καθώς και πληροφορίες για την μετάβαση σε κάθε περιοχή και χρήσιμα τηλέφωνα.

Όπως δήλωσε ο Νομάρχης Πειραιά, Γιάννης Μίχας, “αυτή η τουριστική διοργάνωση μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουμε και πάλι τις αρετές της περιοχής και τις δυνατότητες για εύκολες, αλλά και αξέχαστες διακοπές”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024