Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαθορίστηκαν οι αρμοδιότητες του υφυπουργού Τουρισμού

Καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες του υφυπουργού Τουρισμού

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 591/Β/21-4-04), η απόφαση για την ανάθεση αρμοδιοτήτων στον υφυπουργό Τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 591/Β/21-4-04), η απόφαση για την ανάθεση αρμοδιοτήτων στον υφυπουργό Τουρισμού<...> κ. Αναστάσιο Λιάσκο.

Σύμφωνα με την απόφαση, στον υφυπουργό ανατίθεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων των παρακάτω Διευθύνσεων και Υπηρεσιών της Γενικής Δ/νσης Τουριστικής Πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού :

α. Τουριστικής Πολιτικής και Συντονισμού
β. Περιφερειακής Πολιτικής
γ. Θαλάσσιου Τουρισμού & Τουριστικών Λιμένων
δ. Διοικητικού – Οικονομικού
ε. Καζίνο

Επίσης ανατέθηκε η άσκηση των αρμοδιοτήτων του Γραφείου Επιχειρησιακών Προγραμμάτων και η εποπτεία των Οργανισμών και λοιπών φορέων που εποπτεύονται από το Υπουργείο Τουρισμού.

Στις αρμοδιότητες του υφυπουργού περιλαμβάνονται και η πρόταση για έκδοση και υπογραφή κανονιστικών και ατομικών διαταγμάτων ή η συνυπογραφή τους με άλλους υπουργούς ή υφυπουργούς, η έκδοση ατομικών και κανονιστικών αποφάσεων ή η συνυπογραφή τους με άλλους υπουργούς και υφυπουργούς καθώς και οι αρμοδιότητες Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Ο υπουργός Τουρισμού έχει την αρμοδιότητα της Νομοθετικής πρωτοβουλίας.

Οι αρμοδιότητες του υφυπουργού, με εξαίρεση αυτές που αφορούν στο Διοικητικό και Οικονομικό, μπορούν να ασκούνται παράλληλα και από τον υπουργό Τουρισμού, όπως ορίζεται με την απόφαση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024