Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤρεις νεκροί από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Ρώμη

Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Ρώμη

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, δύο Καναδοί και ένας Αμερικάνος, και άλλα πέντε τραυματίστηκαν όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Parco dei Principi, κοντά στο πάρκο της βίλας Μποργκέζε στη […]

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, δύο Καναδοί και ένας Αμερικάνος, και άλλα πέντε τραυματίστηκαν όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ξενοδοχείο<...> Parco dei Principi, κοντά στο πάρκο της βίλας Μποργκέζε στη Ρώμη.

Δύο νεαρές αμερικανίδες τουρίστριες ανακρίθηκαν για τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο δωμάτιό τους, με πιθανή αιτία ένα αναμμένο τσιγάρο. Οι νεαρές αμερικανίδες ανακρίθηκαν από την αστυνομία αλλά δεν ελήφθη προς το παρόν κανένα δικαστικό μέτρο εναντίον τους. “Είναι ελεύθερες να μείνουν ή να φύγουν”, ανακοίνωσε ο δικαστής που έχει επιφορτιστεί με την υπόθεση, Τζιουζέπε Αντρούτσι.

Οι δύο κοπέλες, 24 και 25 ετών, διέμεναν στη Ρώμη με τους γονείς τους. Η πυρκαγιά ξεκίνησε στο δωμάτιό τους από ένα αναμμένο τσιγάρο που πετάχτηκε σε ένα χάρτινο καλάθι όπου βρισκόταν ένα αναποδογυρισμένο μπουκάλι αλκοόλ, σύμφωνα με τους ανακριτές. Τα τρία θύματα είναι ένα ζευγάρι Καναδών από τη Λακ Φραντιέρ, ο Πολ Εμίλ Μπουσκ, 64 ετών και η σύζυγός του Μπερνίς, 63 ετών και ένας αμερικανός υπήκοος, ο Τζέιμς Λόουρι, 58 ετών. Τα δωμάτιά τους βρίσκονταν στον 5ο όροφο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024