Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικά ΤαξίδιαΓερμανοί τουριστικοί πράκτορες “ακτινογραφούν” την Σαμοθράκη

Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες “ακτινογραφούν” την Σαμοθράκη

Μία ομάδα Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων θα επισκεφθούν το σαββατοκύριακο και θα ξεναγηθούν στο ακριτικό νησί της Σαμοθράκης. Στόχος της επίσκεψης είναι να δουν από κοντά τα αξιοθέατα του νησιού, τις […]

Μία ομάδα Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων θα επισκεφθούν το σαββατοκύριακο και θα ξεναγηθούν στο ακριτικό νησί της Σαμοθράκης<...>.

Στόχος της επίσκεψης είναι να δουν από κοντά τα αξιοθέατα του νησιού, τις υποδομές, το οδικό δίκτυο προκειμένου να γίνει κατά το δυνατόν καλύτερος σχεδιασμός στην προσέλκυση τουριστών υψηλού επιπέδου στην περιοχή.

Παράλληλα, οι τουριστικοί πράκτορες στο πλαίσιο της παραμονής τους στο Νόμο Έβρου, θα επισκεφθούν την Αλεξανδρούπολη, το Σουφλί και το Διδυμότειχο.
Σημειώνεται πως η επιτροπή Τουρισμού της Νομαρχίας Έβρου, έχει εκπονήσει ένα σημαντικό σχεδιασμό δράσεων με αποκορύφωμα το Δημοσιογραφικό Συνέδριο στη Σαμοθράκη όπου θα παραστούν ξένοι και Έλληνες δημοσιογράφοι από την Τουριστική Βιομηχανία. Το εν λόγω συνέδριο αποτελεί εδώ και χρόνια σημαντικό θεσμό για την προβολή του νησιού.

Τέλος το συμβούλιο Έβρου ενέκρινε προϋπολογισμό δράσεων για την ανάπτυξη του τουρισμού με συνολικό προϋπολογισμό 610.000 Ευρώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024