Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςΔιαμαρτύρονται οι Έλληνες ομογενείς για την “ταξιδιωτική σύσταση” της Αυστραλίας

Διαμαρτύρονται οι Έλληνες ομογενείς για την “ταξιδιωτική σύσταση” της Αυστραλίας

Ακραίοι ισχυρισμοί και ανακρίβειες των αυστραλιανών μέσων ενημέρωσης οδήγησαν στη νέα ταξιδιωτική σύσταση της Αυστραλιανής κυβέρνησης σύμφωνα με το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού (ΣΑΕ) της Αυστραλίας…

Ακραίοι ισχυρισμοί και ανακρίβειες των αυστραλιανών μέσων ενημέρωσης οδήγησαν στη νέα ταξιδιωτική σύσταση<...> της Αυστραλιανής κυβέρνησης σύμφωνα με το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού (ΣΑΕ) της Αυστραλίας.

Ειδικότερα, ο Αντιπρόεδρος ΣΑΕ, Συντονιστής Περιφέρειας Ωκεανίας Κώστας Βερτζάγιας με αφορμή την “ταξιδιωτική σύσταση” που εξέδωσε η χώρα προς τους πολίτες της που επισκέπτονται την Ελλάδα απέστειλε δισέλιδη επιστολή προς τον υπ. Εξωτερικών της Αυστραλίας Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Στην επιστολή του ο κ. Βερτζάγιας, επισημαίνοντας τη συνεχιζόμενη αρνητική στάση της Αυστραλίας έναντι της Ελλάδας σε σχέση με την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η Αθήνα είναι το ασφαλέστερο μέρος στον πλανήτη για τη διοργάνωση των Αγώνων και αναφέρεται στα πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται και το ποσό που δαπανάται. Παράλληλα επισημαίνεται ότι η χώρα μας, που έχει μικρότερα ποσοστά εγκληματικότητας από την Αυστραλία, ετησίως δέχεται έντεκα εκατομμύρια τουρίστες χωρίς ποτέ να είχε πρόβλημα, και δεν αποτελεί στόχο των Μουσουλμάνων τρομοκρατών, όπως η Αυστραλία.

Ο κ. Βερτζάγιας διερωτάται για την αρνητική στάση της Αυστραλίας, που δεν συμβαδίζει με τις αρμονικές σχέσεις που έχει η Αυστραλιανή Ολυμπιακή Επιτροπή με την Αθήνα 2004, με την παρουσία χιλιάδων Αυστραλών που συμμετέχουν ως εθελοντές στους αγώνες και πολλούς άλλους που εργάζονται για την προετοιμασία τους, ενώ τονίζει ότι η νέα άδικη ταξιδιωτική σύσταση προκαλεί αδικαιολόγητες ανησυχίες στο κοινό και στηρίζεται στους ακραίους ισχυρισμούς και τις ανακρίβειες των μέσων ενημέρωσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024