Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΑυξάνεται ο αγροτουρισμός στην Κύπρο

Αυξάνεται ο αγροτουρισμός στην Κύπρο

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM ’99. Μετά από την περσινή αναγνώριση των προγραμμάτων Αγροτουρισμού της Κύπρου από το Regional British Airways Tourism for Tomorrow, η ανάπτυξη τους είναι συνεχής. Το πρόγραμμα τώρα προσφέρει 450 […]

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM '99. Μετά από την περσινή αναγνώριση των προγραμμάτων Αγροτουρισμού της Κύπρου από το Regional British Airways Tourism for Tomorrow, η ανάπτυξη τους<...> είναι συνεχής.
Το πρόγραμμα τώρα προσφέρει 450 κρεβάτια και άλλα 68 βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής σε 9 ιδιοκτησίες σε χωριά της Κύπρου. Επιπλέον, ο αριθμός των tour operators που προσφέρουν το πρόγραμμα σε συνδυασμό με παραμονή σε θέρετρα όλο και μεγαλώνει.
Ο κ. Ορέστης Ροσσίδης, διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού-ΚΟΤ<.> στο Λονδίνο ανέφερε ότι "είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επιτυχία του προγράμματος, το οποίο δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να διαλέξουν μέσα από πολλές διαφοροποιημένες μορφές διακοπών, ενώ τονίζει και τις τοπικές οικονομίες. Ο αριθμός των tour operators που προσφέρουν το Αγροτουριστικό πρόγραμμα όλο και αυξάνεται και περιλαμβάνει ονόματα όπως το Libra Priceright, Style Holidays, Sunvil Holidays." Ακόμα, το πρόγραμμα προσφέρουν ο Odyssey, First Choice, Argo, Cyplon, και Cyprair.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024