Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜεγαλώνει και επεκτείνεται η World Travel Market

Μεγαλώνει και επεκτείνεται η World Travel Market

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM ’99. Η φετινή τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market είναι η 20η και είναι όπως δείχνουν τα στατιστικά δείχνει να είναι η πιο μεγάλη με 5.179 εκθέτες που […]

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM<.> '99. Η φετινή τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market είναι η 20η και είναι όπως δείχνουν τα στατιστικά δείχνει να είναι η<...> πιο μεγάλη με 5.179 εκθέτες που καταλαμβάνουν 34.420 τετραγωνικά μέτρα στο Earls Court του Λονδίνου.
Η διευθύντρια της έκθεσης κ. Fiona Jeffery δήλωσε ότι "το μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση προέρχεται από την ικανότητα της να προσφέρει στην τουριστική βιομηχανία τα μέγιστα, με μια δομή και ένα πρόγραμμα που αν και διαφοροποιημένα ικανοποιούν όλες τις ανάγκες των συμμετεχόντων."
Για παράδειγμα, το Meridian Club στοχεύει στους υψηλά ιστάμενους διεθνείς αγοραστές και τουριστικούς πράκτορες. Τα προγράμματα των σεμιναρίων που διαρκούν όλη την εβδομάδα καλύπτουν την τεχνολογία, το περιβάλλον, τα ταξίδια κινήτρων, τα συνέδρια, και τις λιανικές πωλήσεις.
Και η χιλιετηρίδα έχει την θέση της με δύο διοργανώσεις, με το Millennium Forecast Forum, και το Millennium Party που θα γίνει αύριο.
Στη διάρκεια της εβδομάδας θα παρουσιαστούν διάφορα νέα προϊόντα που αφορούν την τεχνολογία και τις τηλεπικοινωνίες, δύο κλάδοι που όλο και επεκτείνονται και η σχέση τους με τον τουρισμό μεγαλώνει.
Κατά την διάρκεια του Millennium Forecast Forum θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για ταξίδια διακοπών στο διάστημα τα οποία θα πραγματοποιηθούν από το 2003 και το πρώτο τουριστικό θέρετρο που θα ξεκινήσει την λειτουργία του το 2017.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024