Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαHoliday Inn Athens Attica Avenue – πρωτοποριακό με lifestyle πινελιές

Holiday Inn Athens Attica Avenue – πρωτοποριακό με lifestyle πινελιές

Η υπερσύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα του Ομίλου Holiday Inn, το Holiday Inn Athens Attica Avenue κτισμένο σε κομβικό σημείο της πόλης στο 40,2 χιλιόμετρο της Αττικής Οδού, διαθέτει μοντέρνους χώρους υψηλής […]

Η υπερσύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα του Ομίλου Holiday Inn, το Holiday Inn Athens Attica Avenue κτισμένο<...> σε κομβικό σημείο της πόλης στο 40,2 χιλιόμετρο της Αττικής Οδού, διαθέτει μοντέρνους χώρους υψηλής αισθητικής, σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η επένδυση που πραγματοποιήθηκε για την ανέγερσή του ανήλθε στο ποσό των 18 εκατ. ευρώ Το Holiday Inn Attica Avenue απέχει μόνο 8 λεπτά από το Αεροδρόμιο όσο και από τον μεγάλο οδικό κόμβο της Λ. Κηφισίας στο ύψος του ΟΤΕ, 14 λεπτά από την Εθνική Οδό, μόλις 1,5 χλμ. από τον προαστιακό σιδηρόδρομο και αποτελεί τη νέα απόλυτα δελεαστική πρόταση της Αθήνας.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Holiday Inn Attica Avenue, ο κ. Απόστολος Μουσαμάς, μέλος του Δ.Σ. της Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ δήλωσε σχετικά “H καθιέρωση του πρώτου ξενοδοχείου του Ομίλου στη οδό Μιχαλακοπούλου, του Holiday Athens που λειτουργεί από το 1979 και αργότερα, η λειτουργία των Holiday Suites, μας έδωσε την ώθηση για την περαιτέρω διεύρυνση της αλυσίδας. Το επόμενο μας βήμα ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια και ολοκληρώθηκε με την έναρξη λειτουργίας του Holiday Inn Athens στην Αττική Οδό. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ακόμη ξεχωριστό ξενοδοχείο που θα κατακτά τον επισκέπτη. Το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί και μας προτρέπει να συνεχίσουμε με ζήλο το έργο μας, προκειμένου το νέο ξενοδοχείο του Ομίλου μας να αναδειχθεί σύντομα η απόλυτη επιλογή”.

Πρωτοποριακή αρχιτεκτονική

Η αρχιτεκτονική και διακόσμηση του Holiday Inn Attica Avenue, που επιμελήθηκε ο κ. Μαρκέλος Γαλανός της εταιρίας ACT, ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό και μοντέρνο στυλ και προσδίδει στο ξενοδοχείο χαρακτηριστικά ενός περιβάλλοντος μοναδικού, της πλέον δελεαστικής πρότασης, για διαμονή, διασκέδαση ή και εργασία. Οι λιτοί και άνετοι χώροι, με φυσικό φως και ζεστά χρώματα είναι εξοπλισμένοι με επώνυμα έπιπλα που εγγυώνται την αισθητική ικανοποίηση και την απόλαυση της παραμονής του επισκέπτη.

Μοναδικές παροχές σε εστίαση – φιλοξενία

Το ξενοδοχείο διαθέτει 180 δωμάτια, 11 Executive και 3 σουίτες τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα για να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Στις μοναδικές παροχές που απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι, σε όλα τα δωμάτια, συγκαταλέγεται το υπερσύγχρονο σύστημα επικοινωνίας που τους δίνει την δυνατότητα να στέλνουν ηλεκτρονικά κάθε τους αίτημα στη reception, η γρήγορη και άμεση σύνδεση στο Internet, το video on demand, το ασύρματο τηλέφωνο, οι ηλεκτρικές κουρτίνες, η δυνατότητα προετοιμασίας καφέ ή τσάι, κ.α..

Παράλληλα, το ξενοδοχείο διαθέτει 5 αίθουσες εκδηλώσεων, συσκέψεων ή οργάνωσης συνεδρίων-εκθέσεων, οι οποίες διαθέτουν φυσικό φως και είναι εξοπλισμένες με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία, κλειστή θερμαινόμενη πισίνα και άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα για σάουνα και massage.

Το Holiday Inn Attica Avenue διαθέτει επίσης εστιατόριο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τις μοναδικές γευστικές προτάσεις από τα πιο αγνά φυσικά υλικά. Επιπλέον τα 2 bars του ξενοδοχείου αποτελούν ιδανικό μέρος για ξεκούραση ή συζήτηση συμπληρώνοντας τη μοναδικότητα του κόσμου της απόλαυσης του Ηoliday Inn.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024