Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗ Ρόδος φιλοξένησε τα βραβεία Guardian/Observer

Η Ρόδος φιλοξένησε τα βραβεία Guardian/Observer

Από τις 9-12 Μαΐου, το νησί της Ρόδου φιλοξένησε τα γνωστά βραβεία Guardian/Observer, τα οποία εδώ και 17 χρόνια δίνονται από ανεξάρτητους ταξιδιώτες σε διάφορες κατηγορίες του τουρισμού…

Από τις 9-12 Μαΐου, το νησί της Ρόδου φιλοξένησε τα γνωστά βραβεία Guardian/Observer, τα<...> οποία εδώ και 17 χρόνια δίνονται από ανεξάρτητους ταξιδιώτες σε διάφορες κατηγορίες του τουρισμού, προσελκύοντας επώνυμους και υψηλά ιστάμενους καλεσμένους.

Η επιλογή της Ρόδου έγινε μεταξύ δύο άλλων προορισμών την Σικελία και την Ισλανδία, η οποία ήταν την περασμένη χρονιά νικήτρια της κατηγορίας κοντινών προορισμών.

Η προσπάθεια για την προσέλκυση των βραβείων ήταν κοινή μεταξύ του Γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο και του οργανισμού προώθησης του τουρισμού της Ρόδου, ΠροΤουρ, ο οποίος ήταν και βασικός χορηγών των βραβείων.

Ο κ. Πάνος Αργυρός, διευθυντής του γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο, σε δηλώσεις του τόνισε την ευχαρίστηση του για το γεγονός, ότι τα βραβεία Guardian/Observer και Guardian Unlimited Travel Awards διοργανώνονται αυτή τη χρονιά στην Ελλάδα.

Επίσης, είπε χαρακτηριστικά ότι “ο ΠροΤουρ κάνει μεγάλες προσπάθειες για να βελτιώσει την εικόνα που έχει το νησί στην Μεγ. Βρετανία. Είναι αλήθεια ότι όλοι οι καλεσμένοι γύρισαν στην πατρίδα τους με τις καλύτερες εντυπώσεις για την φιλοξενία και τη διοργάνωση.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024