Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟι κριτικές για το ελληνικό περίπτερο στην WTM ’99 συνεχίζονται

Οι κριτικές για το ελληνικό περίπτερο στην WTM ’99 συνεχίζονται

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM ’99. Τα παράπονα και η κριτική για το ελληνικό περίπτερο στην World Travel Market ’99 γίνονται όλο και περισσότερα καθώς περνούν οι μέρες και τα λειτουργικά του προβλήματα γίνονται […]

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM<.> '99. Τα παράπονα και η κριτική για το ελληνικό περίπτερο στην World Travel Market '99 γίνονται όλο και περισσότερα<...> καθώς περνούν οι μέρες και τα λειτουργικά του προβλήματα γίνονται πιο εμφανή. Η έλλειψη των αποθηκευτικών χώρων γίνεται έντονα αισθητή αφού τα κιβώτια με το υλικό των εκθετών βρίσκονται στοιβαγμένα κάτω από την σκάλα, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ εμφανή.
Ο κ. Πέτρος Δερβένης από το Skiathos Palace μας ανέφερε ότι το ελληνικό περίπτερο είναι πολύ κλειστό και δαιδαλώδες, χωρίς να επιτρέπει την πρόσβαση στους περαστικούς. Μπαίνουν μέσα μόνο όσοι από τους επισκέπτες της έκθεσης τους ενδιαφέρει ήδη η Ελλάδα. Παρόλα αυτά η έκθεση είναι ενδιαφέρουσα και τα μηνύματα από την Αγγλική αγορά είναι πολύ θετικά. Το γεγονός αυτό είναι σπουδαίο γιατί η αγγλική αγορά καλύπτει το 60% της τουριστικής κίνησης του νησιού.
Ο κ. Οικονόμου από τα ξενοδοχεία Χανδρής ανέφερε ότι το περίπτερο δεν είναι λειτουργικό και ότι πολλοί από τους συνεκθέτες βρίσκονται απομονωμένοι και αποκομμένοι στο βάθος. Επίσης τα χρώματα είναι πολύ μουντά, η αποθήκη συνέχεια κλειστή και τα σκουπίδια σε εμφανές σημείο.
Ο κ. Χρήστος Αντωνίου από την Plotin χαρακτήρισε το περίπτερο συμπαθητικό και είπε ότι είναι ένα καλό βήμα το γεγονός ότι ξεφύγαμε από τις κολώνες των περασμένων ετών. Όμως το περίπτερο είναι μουντό και αποκομμένο, πολύ κλειστό και το τεράστιο πανώ ακριβώς από πάνω που γράφει "Brazil" με πολύ μεγαλύτερα γράμματα από τα γράμματα που γράφουν "Greece" είναι μάλλον παραπλανητικό.
Ο κ. Δουβάς Λουκάς από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών ανέφερε ότι το περίπτερο έχει πολλές κακοτεχνίες, όπως ντουλάπια που δεν ανοίγουν, τα χρώματα είναι μουντά, οι αποθηκευτικοί χώροι πολύ μικροί και τα σκουπίδια βρίσκονται μέσα στην μέση.
Η κ. Αγγέλικα Καμπίτσι από το Renaissance Tours S.A. ανέφερε ότι το περίπτερο είναι χειρότερο από το περσινό με πρακτικά μειονεκτήματα. Η είσοδος είναι πολύ μικρή και δεν οδηγεί τον κόσμο μέσα. Για να έρθει κάποιος πρέπει να ψάχνει κάτι. Τα χρώματα δεν είναι τα σωστά και το μαύρο άγαλμα της εισόδου δεν δείχνει όμορφα με φόντο τον πολύ σκούρο μπλε τοίχο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024