Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕντείνονται οι προσπάθειες για την ανάληψη της Expo 2008 από την Θεσσαλονίκη

Εντείνονται οι προσπάθειες για την ανάληψη της Expo 2008 από την Θεσσαλονίκη

Τα πλεονεκτήματα της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για την επιτυχή διεκδίκηση της Expo 2008 παρουσίασε σε ξένους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Helexpo Α.Ε. κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος

Τα πλεονεκτήματα της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για την επιτυχή διεκδίκηση της Expo 2008 παρουσίασε σε<...> ξένους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Helexpo Α.Ε. κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος στο πλαίσιο κοινής Συνέντευξης Τύπου με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο.

Ο κ. Θωμόπουλος αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Θεσσαλονίκης τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, παρουσίασε τα πλεονεκτήματα του θέματος “Μητέρα Γη” αλλά και της γεωστρατηγικής θέσης της Θεσσαλονίκης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία και την εμπειρία της Helexpo στη διοργάνωση Διεθνών Εκθέσεων και Συνεδρίων.

“Την ερχόμενη εβδομάδα παρουσιάζουμε στο Παρίσι την πρόταση της Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση της Expo 2008 έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τη θετική αξιολόγηση της επιτροπής επιθεωρητών του γραφείου Διεθνών Εκθέσεων και σκοπό την ανάδειξη κρίσιμων πτυχών της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης μερικές από τις οποίες αφορούν τις προετοιμασίες και την εμπειρία από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004”.

Αναφορικά με την πορεία της Helexpo τόνισε ότι “στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη Helexpo σε παγκόσμια εκθεσιακή και συνεδριακή δύναμη που θα φέρει κέρδη στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και σημαντικά οφέλη στην Ελληνική οικονομία”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024