Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤαξιδιωτική οδηγία για την Ινδονησία εξέδωσαν οι ΗΠΑ

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ινδονησία εξέδωσαν οι ΗΠΑ

Με τον φόβο για επιθέσεις από την οργάνωση Τζεμάα Ισλαμίγια, που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στη Ινδονησία στις 5 Ιουλίου, οι ΗΠΑ εξέδωσαν νέα […]

Με τον φόβο για επιθέσεις από την οργάνωση Τζεμάα Ισλαμίγια, που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, ενόψει των<...> επερχόμενων προεδρικών εκλογών στη Ινδονησία στις 5 Ιουλίου, οι ΗΠΑ εξέδωσαν νέα ταξιδιωτική οδηγία για την χώρα.

Οι Αμερικανοί πολίτες καλούνται να αποφύγουν να ταξιδέψουν στην Ινδονησία, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Η Τζεμάα Ισλαμίγια και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις μπορεί να χρησιμοποιήσουν τις (προεδρικές) εκλογές θεωρώντας τις κατάλληλη ευκαιρία για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις αναφέρεται στην οδηγία που εξέδωσε το State Department.

Η Τζεμάα Ισλαμίγια θεωρείται υπεύθυνη για τις βομβιστικές επιθέσεις στο Μπαλί, τον Οκτώβριο του 2002, όπου είχαν σκοτωθεί 202 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους τουρίστες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024