Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑναβαθμίζεται ο ρόλος των διευθυντών εξωτερικού της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Αναβαθμίζεται ο ρόλος των διευθυντών εξωτερικού της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Οι διευθυντές εξωτερικού της Ολυμπιακής Αεροπορίας συναντήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα προκειμένου να εξετάσουν τις δυνατότητες επιχειρησιακής ανάπτυξης της εταιρίας κατά το επόμενο έτος. Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της ΟΑ δίνει […]

Οι διευθυντές εξωτερικού της Ολυμπιακής Αεροπορίας συναντήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα προκειμένου να εξετάσουν<...> τις δυνατότητες επιχειρησιακής ανάπτυξης της εταιρίας κατά το επόμενο έτος.
Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της ΟΑ δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο ρόλο των Διευθυντών Εξωτερικού και στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της επιχείρησης στην κάθε χώρα όπου διαμένουν.
Όπως επεσήμανε ο κ. Πωλ Γκίμπλιν, γενικός διευθυντής του Εμπορικού Κλάδου, «η συμμετοχή των Διευθυντών Εξωτερικού στον σχεδιασμό και την διαχείριση των προοπτικών, αποτελεί σημείο κλειδί για την μελλοντική επιτυχία της εταιρίας. Χρειάζεται να αντιληφθούμε το αληθινό δυναμικό της Ολυμπιακή<.>ς Αεροπορίας στους τομείς των επιβατών και των εμπορευματικών μεταφορών σε κάθε μία από τις χώρες που δραστηριοποιείται».
Στην συνάντηση παρουσιάστηκε το 5ετές σχέδιο ανάπτυξης της εταιρίας και του τρόπου με τον οποίο οι Διευθυντές θα συμμετέχουν στη διαμόρφωση του.
Στο ίδιο πλαίσιο περιλαμβάνονται: α) οι διαδικασίες τις οποίες θα εφαρμόσει η Ολυμπιακή Αεροπορία στον προϋπολογισμό της, έτσι ώστε να δημιουργήσει μια πιο ορθολογική και μετρήσιμη βάση εσόδων, και β) τα σχέδια μάρκετινγκ ανά χώρα τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για το συνολικό σχέδιο μάρκετινγκ της εταιρίας.
«Η διαδικασία αυτή θα εξασφαλίσει την συμμετοχή και τον έλεγχο αποτελεσμάτων του κάθε διευθυντή εξωτερικού στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχεδίων», είπε ο κ. Σφηνιάς, γενικός διευθυντής πωλήσεων και διανομής. «Τα νέα μέτρα που θα εφαρμόζουμε, σε συνδυασμό με τη βελτίωση του Λογιστηρίου και του συστήματος MIS θα δώσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά», πρόσθεσε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024