Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΠροσθέτει ελληνικά λιμάνια η Royal Caribbean

Προσθέτει ελληνικά λιμάνια η Royal Caribbean

Σε αντίθεση με τα αρνητικά μηνύματα για την επίδραση της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο στις κρουαζιέρες, η εταιρία Royal Caribbean International πρόσθεσε δύο νέα ελληνικά λιμάνια στα προγράμματά της. Συγκεκριμένα, η […]

Σε αντίθεση με τα αρνητικά μηνύματα για την επίδραση της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο<.> στις κρουαζιέρες, η εταιρία Royal Caribbean<.> International πρόσθεσε δύο νέα ελληνικά λιμάνια στα προγράμματά της.
Συγκεκριμένα, η εταιρία αποφεύγοντας να περάσει από την Αδριατική ακύρωσε από τα προγράμματά της το λιμάνι της Βενετίας και πρόσθεσε στο πρόγραμμα το πλοίου Splendour of the Seas το λιμάνι του Πειραιά και το Κατάκολο, αν και δεν είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Royal Caribbean κ. Jack Williams η αλλαγή αυτή αποτελεί μία απάντηση καθησυχασμού ορισμένων εκ των επιβατών της εταιρίας οι οποίοι ανησυχούν για την ασφάλεια στην περιοχή.
Η Royal Caribbean που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Navigator διαθέτει 11 πολυτελή κρουαζιερόπλοια στο στόλο της και αναμένει την παραλαβή άλλων πέντε πλοίων που βρίσκονται υπό κατασκευή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024