Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobile“Δίκτυο Μοναδικών Μικρών Ξενοδοχείων” από την yourGreece

“Δίκτυο Μοναδικών Μικρών Ξενοδοχείων” από την yourGreece

Τη λειτουργία της ξεκίνησε η εταιρία yourGreece που απευθύνεται σε ταξιδιώτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι αναζητούν τη διαμονή τους σε μικρά ποιοτικά καταλύματα σε διάφορα σημεία […]

Τη λειτουργία της ξεκίνησε η εταιρία yourGreece που απευθύνεται σε ταξιδιώτες από την<...> Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι αναζητούν τη διαμονή τους σε μικρά ποιοτικά καταλύματα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Η yourGreece δημιούργησε ένα Δίκτυο Μοναδικών Μικρών Ξενοδοχείων, το μοναδικό του είδους του στην χώρα μας με παρόμοια διασπορά ποιοτικών καταλυμάτων στην ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά. Το Δίκτυο δημιουργήθηκε για να αναδείξει τα καλύτερα από τα μικρά ξενοδοχεία και ξενώνες, καθώς δίνει τη δυνατότητα προβολής των ξενοδοχείων αυτών, κυρίως στο εξωτερικό, κάτι που λόγω μεγέθους δεν μπορούν να πετύχουν από μόνα τους, με συνέπεια την αύξηση της πληρότητάς τους.

Όλα τα ξενοδοχεία-μέλη του Δικτύου έχουν επιλεγεί προσεκτικά και πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια ποιότητας υποδομών και υπηρεσιών. Είναι μικρά (συνήθως με λιγότερα από 20 δωμάτια), και ξεχωρίζουν λόγω χαρακτήρα, ατμόσφαιρας, άνεσης και τοποθεσίας, ενώ δεσμεύονται με συμβόλαιο απέναντι στην yourGreece για τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας υποδομών και υπηρεσιών και τη συνεχή αναβάθμιση τους. Ήδη έχουν γίνει μέλη του Δικτύου περισσότερα από 40 ξενοδοχεία και είναι υπό εξέταση πολλές ακόμα ποιοτικές συνεργασίες.

Εκτός από κρατήσεις στα ξενοδοχεία και τους ξενώνες του Δικτύου, η yourGreece προσφέρει ένα πλήρες σύνολο ταξιδιωτικών υπηρεσιών, όπως ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια, ενοικίαση αυτοκινήτων, και οργάνωση δραστηριοτήτων (σπορ όπως η ιππασία και το σκι, μαθήματα μαγειρικής ή φωτογραφίας, κλπ.). Η εταιρία, επίσης, μέσω του δικτυακού της τόπου προσφέρει εξατομικευμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες και τη δυνατότητα κρατήσεων και online πληρωμών με απόλυτη ασφάλεια.

Εμπνευστής της όλης προσπάθειας είναι η γνωστή για το βιβλίο της `Μοναδικά Μικρά Ξενοδοχεία στην Ελλάδα`, κ. Jacoline Vinke, η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια ταξιδεύει, ψάχνοντας και καταγράφοντας μικρά ξενοδοχεία και ξενώνες στα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας. Αυτά αποτέλεσαν τη βάση για το Δίκτυο Μοναδικών Μικρών Ξενοδοχείων της yourGreece. Ιδρυτικά μέλη της εταιρίας είναι επίσης και οι Philip Nielsen, κύριος μέτοχος της Creative Marketing και ο κ. Aρης Ίκκος, γενικός διευθυντής της εταιρίας JBR Hellas-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024