Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜειωμένο εισιτήριο για μεταφορά στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με το μετρό

Μειωμένο εισιτήριο για μεταφορά στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με το μετρό

Με τη νέα τιμολογιακή πολιτική της “Αττικό Μετρό” θεσμοθετούνται ομαδικά εισιτήρια δύο και τριών ατόμων, καθώς και σημαντικές εκπτώσεις για νέους κάτω των 18 ετών και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών…

Με τη νέα τιμολογιακή πολιτική της “Αττικό Μετρό” θεσμοθετούνται ομαδικά εισιτήρια<...> δύο και τριών ατόμων, καθώς και σημαντικές εκπτώσεις για νέους κάτω των 18 ετών και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών για τα δρομολόγια προς και από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το συγκεκριμένο τιμολόγιο δίνει την ευκαιρία σε δυο επιβάτες να μετακινηθούν από και προς το αεροδρόμιο με εισιτήριο 12 ευρώ και σε τρεις επιβάτες με 16 ευρώ, ενώ όποιος αποφασίσει να κάνει μόνος του τη διαδρομή θα δώσει 8 ευρώ.

Επίσης, φθηνότερα εισιτήρια θα υπάρχουν για τους νέους κάτω των 18 ετών, τους φοιτητές, τους σπουδαστές, τους επιβάτες άνω των 65 ετών, τους πολύτεκνους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, για τους οποίους το εισιτήριο θα κοστίζει 4 ευρώ.

Τέλος, όσον αφορά στη μηνιαία κάρτα, για καθημερινούς χρήστες γίνεται έκπτωση 45%, ενώ θα ισχύσουν και ειδικές τιμές για εταιρικά εισιτήρια. Οι προτάσεις αυτές, με την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας, έχουν υποβληθεί προς έγκριση στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024