Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣχέδιο προβολής της ΠΓΔΜ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σχέδιο προβολής της ΠΓΔΜ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ολοκληρώνεται το σχέδιο προβολής της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας – ΠΓΔΜ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2003, και στόχο έχει την καλύτερη και πολύπλευρη προβολή της χώρας…

Ολοκληρώνεται το σχέδιο προβολής της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας – ΠΓΔΜ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2003, και στόχο έχει<...> την καλύτερη και πολύπλευρη προβολή της χώρας, δήλωσε η επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής, Μαίρη Μλαντένοβσκα- Γκεοργίεβσκα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα Σκόπια.

Στα πλαίσια του σχεδίου, συμπεριλαμβάνεται η έκδοση φυλλαδίων, η επεξεργασία ιστοσελίδας, η έκδοση βιβλίου, η βελτίωση των συνθηκών για τους διερχόμενους επισκέπτες, η αναβάθμιση της οδικής υποδομής, η βελτίωση των συνθηκών στις συνοριακές διόδους με τη Σερβία – Μαυροβούνιο και με την Ελλάδα, καθώς επίσης και η ενισχυμένη τουριστική προβολή της χώρας ενόψει των Αγώνων.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κ. Μλαντένοβσκα-Γκεοργκίεβσκα, όλα τα κυβερνητικά όργανα και οι υπηρεσίες εντατικοποίησαν τις διεθνείς επαφές τους με στόχο την επιτυχή προβολή της ΠΓΔΜ κατά την διάρκεια διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024