Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςΤα πλήρη κείμενα των ταξιδιωτικών συστάσεων Βρετανίας και ΗΠΑ

Τα πλήρη κείμενα των ταξιδιωτικών συστάσεων Βρετανίας και ΗΠΑ

Επανήλθε στο προσκήνιο το θέμα της έκδοσης ή όχι ταξιδιωτικών οδηγιών από τις κυβερνήσεις της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ δημιουργώντας ανησυχία στους κόλπους των τουριστικών επιχειρηματιών και επαγγελματιών για […]

Επανήλθε στο προσκήνιο το θέμα της έκδοσης ή όχι ταξιδιωτικών οδηγιών από τις κυβερνήσεις της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ δημιουργώντας ανησυχία στους κόλπους των τουριστικών επιχειρηματιών και επαγγελματιών για την βαρύτητα των γραφομένων.

Το TravelDailyNews συμμεριζόμενο την αγωνία όλου του ελληνικού τουριστικού κλάδου βρήκε και δημοσιεύει αυτούσια και χωρίς μετάφραση τα κείμενα των αρχών των δύο κρατών.
Προσωπική μας άποψη είναι ότι στην ουσία πρόκειται περί απλών συμβουλών οι οποίες καμία παραπάνω βαρύτητα δεν έχουν απ` ότι οι αντίστοιχες συμβουλές για πορτοφολάδες, ληστές, τρομοκρατικές ενέργειες, δυσλειτουργίες στην υποδομή, άλλων δημοφιλών τουριστικών προορισμών όπως η Ισπανία και η Ιταλία, ή ακόμα και οι ίδιες οι ΗΠΑ και Βρετανία.

Άλλωστε στην ψυχολογία του τουρίστα μεγαλύτερη ίσως βαρύτητα έχει ο κίνδυνος να του κλέψουν το συνάλλαγμα και να του χαλάσουν τις διακοπές, παρά οι διαδηλώσεις και οι τρομοκρατικές ενέργειες, που εκδηλώνονται σε πολλές χώρες, σε βάρος πολιτικών προσώπων και διπλωματών και όχι σε βάρος τουριστών και οι οποίες φαντάζουν ως γεγονότα μακριά από αυτούς.

Η σύσταση για αποφυγή των οποιονδήποτε διαδηλώσεων και όχι μόνο των αντινατοϊκών είναι άλλωστε και καθημερινή πρακτική σε κάθε πολίτη οποιουδήποτε κράτους ο οποίος δεν επιθυμεί να αναμιχθεί.

Όμως η ακριβής παράθεση των κειμένων που θα βρείτε στην κατηγορία `Τουριστική Πολιτική` στους τίτλους: «Δεν απειλούνται οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα» και «Κανένας κίνδυνος για τους Αμερικανούς τουρίστες»,δίνει τη δυνατότητα για εξαγωγή προσωπικών συμπερασμάτων αλλά και επιχειρημάτων προς εφησυχασμό όσων έχουν ενδοιασμούς για την ασφάλεια<.> των τουριστών στη χώρα μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024