Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΚυκλοφόρησε οδηγός για τα κρουαζιερόπλοια

Κυκλοφόρησε οδηγός για τα κρουαζιερόπλοια

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Berlitz ο 537 σελίδων οδηγός κρουαζιέρων και κρουαζιερόπλοιων “Complete Guide to Cruising & Cruise Ships 2000” του κ. Douglas Ward προέδρου του Maritime Evaluations […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Berlitz ο 537 σελίδων οδηγός κρουαζιέρων και κρουαζιερόπλοιων "Complete Guide to Cruising & Cruise Ships 2000" του κ. Douglas Ward προέδρου του Maritime Evaluations Group, MEG<...>. Το Maritime Evaluations Group είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός που από το 1980 αξιολογεί ναυτιλιακές εταιρίες κρουαζιέρων σε όλο τον κόσμο.
Ο συγγραφέας στο πρώτο μέρος του βιβλίο<.>υ δίνει πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένει κάποιος από μια κρουαζιέρα, τα νέα που θα ενδιέφεραν τους ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά σε κρουαζιέρες, και παρουσιάζει τις 8 μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου. Κατόπιν, δίνει πληροφορίες για τη διαμονή, τη διατροφή και τη διασκέδαση και γενικά για την ζωή πάνω στο κρουαζιερόπλοιο.
Επίσης, δίνει 20 μικρές και πρακτικές συμβουλές που θα βοηθήσουν τους ταξιδιώτες.
Στο δεύτερο και κύριο μέρος, δίνονται στοιχεία για την αξιολόγηση των κρουαζιερόπλοιων και λεπτομερής παρουσίαση και βαθμολόγηση των υπηρεσιών 241 κρουαζιερόπλοιων, και μερικών που ανήκουν στην "Gray market" όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, που περιλαμβάνει κρουαζιερόπλοια που δεν κάνουν κανονικά δρομολόγια και συνήθως ταξιδεύουν με ειδικές ναυλώσεις διαθέτοντας καζίνο που δεν είναι νόμιμα στην ξηρά.
Τέλος, στο παράρτημα βρίσκονται όλες οι διευθύνσεις των εταιριών με κρουαζιερόπλοια, ιστορική αναδρομή από το 1960 και τα μελλοντικά τους σχέδια μέχρι το 2003.
Ο οδηγός ανανεώνεται και εμπλουτίζεται σε ετήσια βάση και απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν συχνά με κρουαζιέρες και στους επαγγελματίες οργανωτές ταξιδιών και τα τουριστικά γραφεία.
Ο συγγραφέας Douglas Ward θεωρείται παγκόσμιας εμβέλειας προσωπικότητα και ως πρόεδρος του Maritime Evaluations Group ταξιδεύει ανά τον κόσμο ως επιβάτης κρουαζιερόπλοιων, αξιολογώντας τις υπηρεσίες των πλοίων. Έχει εμπειρία πλέον των 30 ετών με πάνω από 4.300 ημέρες εν πλω σε περισσότερες από 850 κρουαζιέρες. Ταξιδεύει κάθε χρόνο τουλάχιστον για 10 μήνες και επιθεωρεί, αξιολογεί και βαθμολογεί τα κρουαζιερόπλοια όλων των εταιριών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024