Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑναζητούνται ιδέες για την προβολή της Αττικής στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Αναζητούνται ιδέες για την προβολή της Αττικής στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Σημαντικές ενέργειες προβολής της τουριστικής Αθήνας και της Αττικής γενικότερα, θα γίνουν στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2004. Για το σκοπό αυτό το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο ΕΟΤ, με βάση την δράση 5.3.1. του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας…

Σημαντικές ενέργειες προβολής της τουριστικής Αθήνας και της Αττικής γενικότερα, θα γίνουν<...> στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2004. Για το σκοπό αυτό το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο ΕΟΤ, με βάση την δράση 5.3.1. του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας, που αφορά στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση ενεργειών τουριστικής προβολής σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, προγραμματίζει την υλοποίηση ενεργειών προβολής της Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Σύμφωνα με τους εγκεκριμένους όρους του ΕΠΑΝ, οι ενέργειες προβολής θα πρέπει να προκύψουν σε συνεργία με τον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος καλείται να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και να προτείνει ιδέες, συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες τουριστικής προβολής της Αττικής, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Το σχέδιο προβολής, που θα εγκριθεί και τελικά θα υλοποιηθεί, θα συντονίζεται από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ, στο οποίο οι ιδιωτικοί φορείς μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους ως τις 20 Αυγούστου 2004. Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν και είτε μεμονωμένα, είτε συνδυαστικά, είτε επιλεκτικά ο ΕΟΤ, στη συνέχεια, θα προγραμματίσει και θα υλοποιήσει το τελικό σχέδιο προβολής, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΠΑΝ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024