Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΑεροπορικοί Ναύλοι από τις εκδόσεις Προπομπός

Αεροπορικοί Ναύλοι από τις εκδόσεις Προπομπός

Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Προπομπός το βιβλίο του Γεώργιου Γαλίτη “Αεροπορικοί Ναύλοι – Ticketing”. Το βιβλίο που βρίσκεται ήδη στην πέμπτη έκδοση του αφορά στην κοστολόγηση αεροπορικών εισιτηρίων. Στις […]

Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Προπομπός<.> το βιβλίο του Γεώργιου Γαλίτη "Αεροπορικοί Ναύλοι – Ticketing"<...>. Το βιβλίο που βρίσκεται ήδη στην πέμπτη έκδοση του αφορά στην κοστολόγηση αεροπορικών εισιτηρίων.
Στις 175 σελίδες του βιβλίου παρουσιάζεται η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορέων-IATA με τα χαρακτηριστικά και τους στόχους της να αναλύονται στο πρώτο κεφάλαιο. Το δεύτερο κεφάλαιο περιγράφει το αεροπορικό εισιτήριο, τους τρόπους που συμπληρώνεται και την γραμμική παράσταση των διαδρομών.
Το τρίτο κεφάλαιο που αποτελεί και τον κύριο όγκο του βιβλίου αναλύει το Air Passenger Tariff (APT).
Τέλος, στο πολυσέλιδο παράρτημα του βιβλίου καταγράφονται οι τριγράμματοι κωδικοί των πόλεων.
Ο συγγραφέας κ. Γαλίτης, διπλωματούχος του Πανεπιστημίου της Μπολόνια στις Οικονομικές Επιστήμες με εξειδίκευση στον Τουρισμό, διδάσκει στις σχολές Ωμέγα το αντίστοιχο θέμα και έχει διατελέσει για έξη χρόνια ειδικός συνεργάτης της IATA στην εκπαίδευση τουριστικών πρακτόρων. Είναι στέλεχος της Alitalia και έχει εκπονήσει σχετικές μελέτες για την Ολυμπιακή, τον ΕΟΤ και την Alitalia.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024