Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέα διαδικασία στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Νέα διαδικασία στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Αλλαγές στη διαδικασία στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων ζήτησαν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”, από 1 έως 31 Αυγούστου λόγω της αυξημένης κίνησης από τις αφίξεις άφιξης των επισκεπτών – […]

Αλλαγές στη διαδικασία στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων ζήτησαν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου<...> “Ελευθέριος Βενιζέλος”, από 1 έως 31 Αυγούστου λόγω της αυξημένης κίνησης από τις αφίξεις άφιξης των επισκεπτών – θεατών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η νέα διαδικασία στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων θα έχει ως εξής:

  • Το τουριστικό λεωφορείο θα πρέπει να σταθμεύει αρχικά στο parking Νο 16 (Π 16) δίπλα από τα ΕΛΤΑ στην περιοχή cargo, ενώ ο συνοδός του group αναμένει το group στις αφίξεις.
  • Μόλις το group είναι έτοιμο, ο συνοδός καλεί το τηλέφωνο 6979 – 197750 στο οποίο απαντά ο εκάστοτε συντονιστής του τομέα επίγειων δραστηριοτήτων του αεροδρομίου.
  • Εν συνεχεία ο operator του αεροδρομίου (και όχι ο συνοδός) καλεί και ειδοποιεί τον οδηγό του πούλμαν ο οποίος παραμένει στο τουριστικό λεωφορείο.
  • Τέλος, και μετά την σχετική ειδοποίηση του operator, ο οδηγός ξεκινά προς τον νέο χώρο στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων του επιβατηγού σταθμού στο επίπεδο των αφίξεων, όπου και παραλαμβάνει το group.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024